{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

La veritat és que, si no ets una persona gaire creativa o original, menjar una amanida cada dia pot ser avorrit. Amb el temps, se t'esgoten les idees i els colors de l’amanida acabar sent sempre els mateixos. De vegades, només cal un simple canvi en la base de l'amanida per donar-li un toc especial i diferent. Coneixes la col xinesa? Avui, per donar-te una empenta per trencar la monotonia i aportar un color verd nou a les teves amanides, et volem proposar tres receptes a base de col xinesa per llepar-se els dits.

Amanida de col xinesa, alvocat i formatge fresc

Ingredients (quantitats al teu gust):

  • Col xinesa
  • Formatge fresc de cabra
  • Alvocat
  • Tomàquet Kumato

Elaboració:

  1. En primer lloc, talla la tija de la col xinesa. No la utilitzarem.
  2. Renta les fulles amb aigua freda fins que estiguin ben netes i talla-les al teu gust.
  3. Renta el tomàquet Kumato i talla’l en daus petits.
  4. Pela l’alvocat i talla’l en quadradets petits.
  5. Talla el formatge fresc de la mateixa manera que el tomàquet i l’alvocat.
  6. Barreja tots els ingredients en un bol.

Per amanir:

Si vols, pots afegir-hi un toc de salsa pesto, que donarà a la teva amanida un toc especial al més pur estil italià!

Amb què puc combinar-la?

Pots completar l’àpat d’avui amb una exquisida tonyina amb ceba i uns daus de patata al forn.

Amanida de col xinesa i quinoa

Ingredients (quantitats al teu gust):

  • Col xinesa
  • Quinoa
  • Cirerols
  • Blat de moro

Elaboració:

  1. Treu la tija de la col xinesa.
  2. Renta les fulles amb aigua freda fins que quedin ben netes i després talla-les.
  3. Renta bé els cirerols i talla’ls per la meitat.
  4. Barreja tots els ingredients en un bol.

I per amanir... salsa vinagreta!

Per amanir aquesta deliciosa amanida de col xinesa i quinoa, et volem proposar la salsa vinagreta. Preparar-la a casa és ben senzill: només has de batre amb una forquilla 3 cullerades d’oli d’oliva, 1 cullerada de vinagre, 1 de mel i sal, i obtindràs la salsa perfecta.

Amb què puc combinar-la?

Ara que ja tens l’amanida, pensem en el segon plat perfecte per a aquest primer tan apetitós. Què et sembla si fem un salmó al forn amb bastonets de pastanaga? La quinoa aportarà hidrats de carboni i proteïnes a la teva amanida, però un segon plat de salmó oferirà la quantitat de proteïna que falta en el teu menú d’avui i també greixos de qualitat omega-3 i un alt contingut de vitamina D.

Amanida de col xinesa, poma i fruita seca

Ingredients (quantitats al teu gust):

  • Col xinesa
  • Poma
  • Panses
  • Nous

Elaboració:

  1. Talla la tija de la col xinesa, ja que no la necessitarem.
  2. Talla’n les fulles i renta-les amb aigua freda fins que estiguin netes.
  3. Renta la poma i talla-la com en grills fins. Pots pelar-la si vols, però, si la rentes bé, no serà necessari.
  4. Barreja en un bol la col, els grills de poma, les nous i les panses.

Per amanir:

Has provat la salsa de iogurt Danone? És un complement perfecte per a l’amanida de col xinesa, poma i fruita seca. A l’enllaç següent trobaràs tot el que necessites per aprendre a preparar aquesta salsa deliciosa: https://www.danone.es/es/recetas/comidas/salsa-yogur-casera.html

Amb què puc combinar-la?

Per acompanyar l’amanida de col xinesa, poma i fruites seques et proposem que preparis unes apetitoses broquetes de pit de gall dindi a la planxa amb salsa de soja, mel i llavors de sèsam i arròs. Així aportaràs al teu àpat els hidrats de carboni i les proteïnes que hi falten per obtenir el menú equilibrat que desitges.

Què t’ha semblat? Amb aquestes tres receptes, ja no tens excusa per no donar un toc especial i diferent als teus àpats i dir adeu a la monotonia en les amanides.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre