{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

A més, si hi afegim un ingredient com ara el pollastre, hi estarem introduint proteïna de qualitat i així la nostra amanida serà molt més completa. El pollastre és un tipus de carn blanca amb molt poca quantitat de greix i, per tant, és una bona font de proteïnes d’alt valor biològic.

Vegem-ne una recepta:

Ingredients:

  • 50 g d’enciam varietat romana (4 fulles)
  • 30 g de cirerols
  • ¼ de ceba vermella
  • ½ alvocat
  • 15 g de blat de moro dolç de llauna
  • 2 unitats de pit de pollastre
  • 2 cullerades de iogurt Oikos
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 pessic de cibulet
  • Sal i pebre

Com es prepara?

  1. Després de salpebrar el pollastre, cou-lo en una paella antiadherent fins que estigui ros per tots dos costats. Quan estigui a punt, reserva’l.
  2. Renta suaument les fulles de l’enciam i talla-les a tires fines. Després, col·loca les tires com a base en una enciamera o un bol gran.
  3. Ha arribat el moment de fer l’amanida! Talla la ceba a daus petits i distribueix-los per l’amanida; per una altra banda, talla els cirerols en dues meitats i afegeix-los també a un costat.
  4. Talla una meitat de l’alvocat en làmines verticals fines i col·loca-les delicadament sobre l’enciam.
  5. Per donar-li un toc de color, distribueix un grapat de grans de blat de moro dolç per sobre de la preparació.
  6. Agafa el pollastre que havies reservat prèviament, talla’l en tires horitzontals i afegeix-lo a l’amanida.
  7. I ara és l’hora de preparar la salsa! Col·loca en un bol 2 cullerades de iogurt Oikos, el suc de mitja llimona, un pessic de sal i una mica de cibulet ben picat. Barreja-ho tot bé fins que aconsegueixis unificar tots els ingredients.
  8. Distribueix la salsa per sobre de l’amanida i barreja-ho bé per aconseguir que s’impregnin tots els ingredients. Ja tens la teva amanida a punt per gaudir-ne!

La salsa de iogurt és una opció perfecta per a aquest tipus d’amanides, ja que el seu sabor i la seva textura lleugers et permetran gaudir dels contrastos sense treure sabor a la resta d’ingredients que utilitzis.

Què et sembla fer servir la teva amanida com a farcit per a un entrepà? Et donem una idea!

Una opció molt pràctica és preparar una amanida i fer-la servir com a farcit d’un entrepà, amb un bon pa integral o de llavors: obtindràs un plat molt complet i equilibrat.

Sandvitx de pollastre i salsa d’alvocat

Ingredients:

  • 20 g de mesclum d’enciams
  • 2 pits de pollastre
  • ½ alvocat
  • ¼ de ceba
  • 2 cullerades de iogurt Oikos Danone
  • 2 cullerades de suc de llima
  •  Un pessic de sal i pebre
  • Un pessic de coriandre
  • Un pessic d’all en pols

Com es prepara?

  1. Bull el pollastre i, un cop estigui cuit, amaneix-lo i esmicola’l amb cura.
  2. En un bol, tritura l’alvocat amb l’ajuda d’una forquilla fins que tingui una textura cremosa. Després, afegeix-hi el suc de mitja llima, un pessic de coriandre fresc picat, i un pessic de sal, pebre i all en pols.
  3. Talla la ceba finament i incorpora-la a l’alvocat. Finalment, aboca-hi les 2 cullerades de iogurt Oikos i barreja-ho tot fins a aconseguir una textura homogènia.
  4. Per acabar, afegeix-hi el pollastre esmicolat i torna-ho a barrejar tot suaument.
  5. Tria un pa de cereals, que encara t’aportarà més sabor, a més de greixos saludables, i, entre les dues meitats, posa-hi unes fulles del mesclum d’enciams i, a sobre, una bona quantitat de la preparació anterior.
  6. Ja tens el teu entrepà a punt per gaudir-ne on tu vulguis!

 

No et quedis sense provar també la conegudíssima amanida Cèsar, però amb un toc particular: no et deixarà indiferent!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre