{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Tots tenen en comú que aporten una alta dosi de proteïnes, a més de greixos d’alta qualitat, ja que contenen omega-3, sobretot el peix blau, i també minerals.

Malgrat la importància que té en l’àmbit nutricional, a algunes persones els costa d’introduir aquest grup d’aliments en la seva alimentació. Per això, avui us vull donar bones idees per fer que el peix sigui més apetible i, així, que tota la família en consumiu de gust!

És important que totes les preparacions culinàries, incloent-hi les del peix, siguin sucoses i de textura cremosa, a fi de facilitar-ne la ingesta i aconseguir que siguin delicioses. Per això m’agradaria proposar-vos:

  • Diverses classes de coccions: el peix es pot preparar bullit, arrebossat, a la planxa, a la brasa, al vapor, a la papillota o fregit, combinat amb altres aliments, o com a sopa, croquetes o mandonguilles de peix. També queda excel·lent preparat al forn, sol o amb una base de patata, ceba o altres verdures, per suavitzar-ne el gust i la textura. Deliciós!
  • Tingueu en compte uns senzills trucs de cuina per aconseguir un peix sucós i al punt. Els trobareu en aquest enllaç, així com altres receptes per sorprendre.
  • Poseu-hi molta imaginació! La imaginació i el bon gust per presentar els plats amb formes i colors suggestius i alegres són un ingredient primordial per a la bona acceptació del menjar. Per exemple, si poseu un peix d’un color blanc, com el bacallà, sol i en un plat també de color blanc, no serà tan atractiu com posar el mateix peix en un plat d’un altre color juntament amb hortalisses de colors vius i alegres, per més que el bacallà sigui igual de bo en tots dos casos.
  • Combineu-lo amb altres aliments de temporada: és el cas d’aquest salmó amb salsa de raïm o d’un estofat de peix amb raïm i taronja, us recomano que aprofiteu les fruites de temporada.
  • Tipus de peix: hi ha tants tipus de peix per escollir: blanc, blau, marisc… No menjar sempre el mateix peix i anar variant també és fonamental. A més, depenent del gust i la textura de cada un, anirà millor cuinar-lo d’una manera o d’una altra, posar-hi una salsa o una altra… Tot dependrà de cada peix en concret i dels nostres gustos!

 

Amb totes aquestes idees espero aconseguir que, per a vosaltres i la vostra família, el peix sigui més apetible, i que gaudiu menjant-ne. Proveu-les!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.