{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Amb l'arribada del bon temps i la pujada de les temperatures, comencem a treure de l'armari les peces més primaverals i tornen les preguntes de sempre. Em servirà encara el vestit de l'any passat? Podré tornar a lluir el biquini a la platja

Com a resposta a aquests dubtes, segur que moltes haureu escoltat alguna amiga comentant que tornarà a la dieta d'una manera estricta per recuperar-se de cara a l'estiu. El meu consell sempre és: no caigueu en l'error de pensar que una dieta miracle d'un mes us ajudarà a aconseguir el que no heu cuidat durant diversos mesos.

Les meves amigues m'han explicat els detalls d'alguna d'aquestes dietes: menjar pinya durant tot un dia, la dieta de la carxofa, la comentada dieta Dunkan… A la xarxa hi ha moltes dietes que prometen resultats efectius en poc temps amb l'arribada del bon temps. En la majoria dels casos, durant la dieta aconseguireu perdre una mica de pes però també energia i nutrients bàsics per al cos; quan la deixeu, recuperareu, fins i tot amb escreix, el pes perdut. De què haurà servit l'esforç?

Per això el meu consell sempre és el mateix: mantenir una alimentació saludable i equilibrada durant tot l'any i, practicar exercici de manera constant. Serà la millor recepta de cara a l'estiu. Però sempre, el més important és posar-se en mans d'un especialista en nutrició que us doni les pautes indicades especialment per a vosaltres per la pèrdua i posterior manteniment d'un pes saludable.

Si voleu trobar algunes receptes saludables, ja sabeu que podeu consultar les nostres receptes aquí.

Heu provat alguna vegada les alternatives que teniu amb el yoghurt? Us animo a fer-ho!

Com es prepara?