{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Efectivament, amb la calor de l’estiu ens adonem que el cos ens demana que estiguem, abans que res, ben hidratats. Per això, us recordem en aquest article els consells per tenir una bona hidratació, imprescindibles en aquesta època de l’any. A l’estiu, l’aigua, que no falti!

A més de la hidratació, adaptar l’alimentació a la calor també és important per sentir-nos bé. Cal seleccionar àpats lleugers i evitar els àpats copiosos durant els dies més càlids.

A continuació us ensenyem les 10 millors receptes d’estiu. Aquí les teniu:

10 receptes per a l’estiu

1. Tapes estiuenques:

Són les millors! Unes endívies farcides de verdures i nous o una crema de iogurt i menta, per exemple, són receptes totalment fresquetes i refrescants. Aquí ja vam veure diverses idees de tapes baixes en colesterol. No us les perdeu! Són lleugeres, ideals per a l’estiu i, a més a més, ens ajuden a cuidar-nos el colesterol. També us deixem aquesta selecció dels aperitius d’estiu més capritxosos!

2. Amanides:

 Sens dubte, un dels plats estrella de l’estiu. Les opcions són infinites! Podem optar per amanides completes o per amanides de pasta riques en calci, per exemple. Són només alguns exemples per preparar una amanida boníssima i anar variant durant tot l’estiu. El millor és anar combinant els ingredients que més ens agradin i triar, això sí, una salsa lleugera.

3. Amanida freda d’“espaguetis” de colors

 No són espaguetis de pasta, però s’hi assemblen. Preneu nota:necessitarem un carbassó, una pastanaga, ¼ de col llombarda i sal gruixuda. El que fem és,amb l’ajuda d’un pelador de verdures, fem tires finetes amb el carbassó i la pastanaga. També tallem la col llombarda a tires. En un wok, saltem una mica la col i la deixem refredar. Paral·lelament, fem una vinagreta triturant 100 ml d’oli d’oliva, 4 cullerades soperes de mel, 20 g de llavors de gira-sol, 20 g de llavors de carabassa i 20 g de pinyons. Per acabar, en un plat posem les tires de verdures, les amanim amb la vinagreta pel damunt i hi donem un toc de sabor i de textura amb una mica de sal gruixuda. Què us sembla la idea? És una altra forma de prendre verdura, diferent i molt deliciosa. Tasteu-ho!

4. Sopes fredes contra la calor:

Fàcils de prendre i refrescants! En aquest article en teniu cinc receptes diferents, per llepar-vos-en els dits.

5. Gaspatxo:

No podem parlar de les sopes fredes de l’estiu i no fer un esment especial del gaspatxo. Impossible! El gaspatxo ho té tot: és una font de vitamines i té un gran valor nutricional, és fàcil de preparar, es pot prendre de diverses maneres i agrada a gairebé tothom. N’hi ha que no se’n separen durant tot l’estiu!

6. Receptes per preparar de càmping

 Ja sou de vacances? Us n’aneu de càmping? Aquí teniu les millors receptes de càmping. Així ens podrem alimentar bé durant tot l’estiu, siguem on siguem! També podeu consultar l’article Què podem menjar durant els trajectes llargs? o aquestes recomanacions per alimentar-te si viatges fora.

7. Còctels

 Per prendre a mitja tarda o després de sopar, els còctels també són una de les receptes més desitjades en els mesos de calor. Per exemple, podem fer uns còctels de fruites o uns còctels amb iogurt sense alcohol.

8. Macedònies

Juntament amb els gelats, la macedònia de fruites és una de les postres més sol·licitades de l’estiu. Podem preparar unes macedònies originals, que encantaran a tota la família, perquè n’hi ha per a tots els gustos.

9. Barbacoes

 Encara que siguin una mica més caloroses, també se’n fan moltes durant aquesta època estiuenca, potser perquè tenim més temps lliure. La barbacoa més bona!

10. Granissats

Una altra opció fantàstica i fresqueta per gaudir al màxim dels dies i de les nits d’estiu són els granissats. Fets amb fruites i gel, vénen de gust en qualsevol moment dels dies de més calor, oi? I si els prenem a la vora del mar o al costat de la piscina, sembla que encara refresquin més! També us deixem la selecció més refrescant dels batuts d’estiu. Una altra manera diferent d’hidratar-nos!

Ara ja teniu un bon recull de receptes fàcils, ràpides i fresques per als mesos de més calor. Això sí, en tots els plats de cuina estiuenca que feu, no us oblideu de tenir molt presents aquestes 10 normes de seguretat sobre els aliments a l’estiu. I que res no us aturi aquest estiu!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.