{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Per esmorzar comença amb un bon batut de fruites que t’aportarà l’energia necessària per començar bé el dia. Tan fàcil com posar en una batedora un iogurt natural i unes quantes maduixes. Pots donar-li el teu toc personal afegint-hi alguna fruita seca o una mica de canyella.

Per a l’àpat principal et proposem:

Tabule:

Renta i talla el tomàquet, l’enciam, el pebrot i la ceba (tot i que pots escollir les verdures que més t’agradin). Posa la mateixa quantitat d’aigua que de cuscús a bullir i quan trenqui el bull retira-la del foc i afegeix-hi el cuscús. Una vegada hagi absorbit tota l’aigua, afegeix-hi una mica d’oli d’oliva perquè els grans no quedin enganxats. Deixa-ho refredar i afegeix-hi totes les verdures. Amaneix-ho amb oli d’oliva verge, un rajolí de suc de llimona i una mica de sal, pebre i julivert.

Pollastre amb gingebre i sèsam:

Talla a daus el pit de pollastre i salta’l amb una mica d’oli d’oliva i sal. Afegeix-hi per sobre el sèsam i el gingebre en pols. Quan el pollastre estigui ros, retira’l del foc i serveix-lo.

Per berenar pots preparar-te un entrepà deliciós de pa de cereals amb unes fulles d’espinacs, nous, formatge de cabra i un toc de mel. Acompanya’l d’un suc de taronja i llimona. Boníssim!

L’últim àpat del dia ha de ser més lleuger. Per això et recomanem:

Carbassons farcits de verdures i gambes:

Renta els carbassons i forneja’ls tallats per la meitat. Quan estiguin tous, retira’ls del forn i buida’ls amb una cullera. Afegeix la part interior dels carbassons a la paella amb la ceba i el pebrot trossejats. Salta-ho tot durant uns minuts i afegeix-hi les cues de gambes pelades. Quan estiguin rosses, retira la barreja del foc i farceix els carbassons. Pots afegir-hi una mica de formatge ratllat i acabar de gratinar-los al forn.

Esperem que t’hagin agradat. Gaudeix d’aquestes receptes per a cada dia

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.