{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ara, amb les tapes de Danonino es pot jugar, aprendre i trobar respostes sobre l’origen dels aliments més nutritius que formen part de la dieta del teu fill. I en aquest apunt t’explicarem algunes dades sobre aquests aliments que apareixen en els diversos lots:

L’oli d’oliva és un greix vegetal que s’obté a partir de les olives, que vénen de l’olivera.

La seva producció es fa en dues fases. La fase d’extracció es du a terme mitjançant la trituració de l’oliva amb corrons o moles fins que se n’obté una pasta que posteriorment es premsa per esprémer-ne tot el suc o oli. Aquest premsatge pot ser en fred (és el més recomanable per mantenir les propietats nutritives de l’oli) o en calent.

La fase de refinació es necessària per eliminar qualsevol impuresa derivada de l’extracció i que provoca gustos no desitjables. En aquest pas se suavitza el gust de l’oli i se’n disminueix el grau d’acidesa.

L’oli t’aporta vitamina E, betacarotens i fitosterols, substàncies amb una potent acció antioxidant.

Les maduixes creixen a les maduixeres.

Les maduixeres floreixen des de finals d’hivern fins a principis d’estiu, segons la varietat de què es tracti.

Si les vols de més qualitat, tria les més gruixudes, brillants i fresques. Sabràs si estan madures per l’olor intensa que desprenen.

No els treguis les tiges fins que les hagis rentat. Conserva-les en un lloc fresc, fosc i ventilat o a la nevera, tan escampades com puguis i en un plat pla. D’aquesta manera es mantindran perfectes durant 4 o 5 dies, sempre que no estiguin massa madures.

Les maduixes t’aporten fibra i vitamines antioxidants C i E. I amb Danonino® li dónes maduixes de veritat. Per 100 g de Danonino®, li aportes al teu fill 5,4 % de polpa de maduixa.

Les ametlles són la part comestible del fruit de l’ametller. El seu ús a la cuina és molt variat: com a aperitiu, en amanides, postres, dolços nadalencs, receptes de peix i carn, etc.

Les dolces es consumeixen com a fruita seca i hi ha dues varietats diferents: la de clofolla tova i la de clofolla dura.

Les amargues tenen la clofolla dura i són més petites que les dolces.

Les més delicioses es troben al febrer. Perquè es mantinguin en bon estat s’han de conservar a l’interior d’un recipient ben tancat, en un lloc fresc i sec.

L’ametlla t’aporta greixos insaturats, fibra i proteïnes vegetals. A més a més, és font de minerals importants, com el ferro, el fòsfor, el magnesi, el potassi, el zinc i el calci, i vitamines com la vitamina E i del grup B.

Com es prepara?