{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Ara, amb les tapes de Danonino es pot jugar, aprendre i trobar respostes sobre l’origen dels aliments més nutritius que formen part de la dieta del teu fill. I en aquest apunt t’explicarem algunes dades sobre aquests aliments que apareixen en els diversos lots:

L’oli d’oliva és un greix vegetal que s’obté a partir de les olives, que vénen de l’olivera.

La seva producció es fa en dues fases. La fase d’extracció es du a terme mitjançant la trituració de l’oliva amb corrons o moles fins que se n’obté una pasta que posteriorment es premsa per esprémer-ne tot el suc o oli. Aquest premsatge pot ser en fred (és el més recomanable per mantenir les propietats nutritives de l’oli) o en calent.

La fase de refinació es necessària per eliminar qualsevol impuresa derivada de l’extracció i que provoca gustos no desitjables. En aquest pas se suavitza el gust de l’oli i se’n disminueix el grau d’acidesa.

L’oli t’aporta vitamina E, betacarotens i fitosterols, substàncies amb una potent acció antioxidant.

Les maduixes creixen a les maduixeres.

Les maduixeres floreixen des de finals d’hivern fins a principis d’estiu, segons la varietat de què es tracti.

Si les vols de més qualitat, tria les més gruixudes, brillants i fresques. Sabràs si estan madures per l’olor intensa que desprenen.

No els treguis les tiges fins que les hagis rentat. Conserva-les en un lloc fresc, fosc i ventilat o a la nevera, tan escampades com puguis i en un plat pla. D’aquesta manera es mantindran perfectes durant 4 o 5 dies, sempre que no estiguin massa madures.

Les maduixes t’aporten fibra i vitamines antioxidants C i E. I amb Danonino® li dónes maduixes de veritat. Per 100 g de Danonino®, li aportes al teu fill 5,4 % de polpa de maduixa.

Les ametlles són la part comestible del fruit de l’ametller. El seu ús a la cuina és molt variat: com a aperitiu, en amanides, postres, dolços nadalencs, receptes de peix i carn, etc.

Les dolces es consumeixen com a fruita seca i hi ha dues varietats diferents: la de clofolla tova i la de clofolla dura.

Les amargues tenen la clofolla dura i són més petites que les dolces.

Les més delicioses es troben al febrer. Perquè es mantinguin en bon estat s’han de conservar a l’interior d’un recipient ben tancat, en un lloc fresc i sec.

L’ametlla t’aporta greixos insaturats, fibra i proteïnes vegetals. A més a més, és font de minerals importants, com el ferro, el fòsfor, el magnesi, el potassi, el zinc i el calci, i vitamines com la vitamina E i del grup B.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre