{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Vivim tan de pressa que de vegades és difícil trobar temps per cuinar. Amb aquesta recepta no tens excuses, perquè és super senzilla i, a més, pots guardar-la a la nevera uns quants dies.

La carn del salmó conté gran quantitat d'àcids grassos omega-3, molt importants per a l'organisme. Tant fresc com fumat, té efectes beneficiosos.

Per fer el farciment, pots afegir patata cuita a les verdures perquè la recepta agradi més als nens. Es tracta d'un plat molt equilibrat gràcies a la barreja d'ingredients, i és tan gustós (gràcies al fumat del salmó) que fins i tot pots prescindir de la maionesa.

És important recordar que el salmó, tant fresc com fumat, té els mateixos efectes beneficiosos per a la nostra salut cardiovascular. Un plat únic ideal!

Com es prepara?