{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Vivim tan de pressa que de vegades és difícil trobar temps per cuinar. Amb aquesta recepta no tens excuses, perquè és super senzilla i, a més, pots guardar-la a la nevera uns quants dies.

La carn del salmó conté gran quantitat d'àcids grassos omega-3, molt importants per a l'organisme. Tant fresc com fumat, té efectes beneficiosos.

Per fer el farciment, pots afegir patata cuita a les verdures perquè la recepta agradi més als nens. Es tracta d'un plat molt equilibrat gràcies a la barreja d'ingredients, i és tan gustós (gràcies al fumat del salmó) que fins i tot pots prescindir de la maionesa.

És important recordar que el salmó, tant fresc com fumat, té els mateixos efectes beneficiosos per a la nostra salut cardiovascular. Un plat únic ideal!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.