{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Per esmorzar, a l'hora de dinar o per sopar, sempre hi ha una bona raó per menjar un ou ferrat. I no un ou ferrat qualsevol! En aquest vídeo t'ensenyem un truc perquè el rovell et quedi al punt mentre la clara mostra unes puntetes daurades irresistibles. Prova de fer-ho! Et quedarà un ou envejable, perfecte per coronar una llesca de pa torrat, un plat de samfaina o d'arròs..., el que vulguis.

L'ou és un dels aliments més complets i nutritius que hi ha i es pot menjar de moltes maneres, però quan són ous ferrats, hi ha una certa obsessió perquè surti perfecte, cosa que no sempre és fàcil d'aconseguir. Amb aquest truc que et donem, que consisteix a batre les clares amb molt de compte perquè el rovell no es trenqui, tindràs garantides unes bones puntetes daurades i cruixents.

En embarassades i criatures el consum de l'ou és molt important. No obstant això, cal tenir en compte que el rovell conté greixos saturats, que consumits en excés produeixen un augment del colesterol, de manera que la ingesta diària no hauria de superar el 7%. L'organisme no els transforma, té dificultats per oxidar-los, per utilitzar-los i, per tant, els acumula.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.