{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El terme italià al dente fa referència al punt de cocció concret que fa que notem una certa resistència en la pasta quan la mosseguem.

El truc consisteix a controlar a la perfecció el temps de cocció de la pasta.

Pasta al dente. Com es fa

  1. Omple una cassola amb el triple d’aigua que la quantitat de pasta que vulguis coure i afegeix-hi sal.
  2. No hi aboquis la pasta fins que l’aigua trenqui el bull.
  3. Remena només al començament, perquè la pasta no s’enganxi.
  4. No cal que tornis a remenar durant la resta de la cocció.
  5. Cou la pasta amb la cassola destapada i a foc mitjà, sense que perdi ebullició.
  6. Tasta la pasta després de sis o set minuts. La pasta al dente té una textura consistent però no dura.
  7. Finalment, escorre-la amb un colador i serveix-la amb la teva salsa preferida. 

Receptes amb pasta

Aquí tens dues receptes que hem anat veient amb pasta: saludables i boníssimes. Prova de fer-les!

Pasta amb bolets

Amanida tèbia de pasta amb iogurt

 

Diferents tipus de pasta

Hi ha nombrosos tipus de pasta en funció de la forma, els ingredients i els colors, tot i que es divideixen en dos grans grups: la fresca i la seca. Descobreix quina mena de pasta prefereixes i podràs fer receptes originals i diferents.

Pasta integral, una opció saludable

Encara que hi hagi varietats diferents de pasta, totes es poden trobar en l’opció integral. Les versions integrals contenen més fibra, minerals i vitamines que la pasta normal. La pasta integral es fa a partir de farina integral, que s’aconsegueix triturant el gra, sense separar-ne cap de les parts. Com que s’aprofita tot el gra, també s’aprofiten tots els nutrients. A més a més, té el mateix valor energètic que les pastes refinades o normals. Prioritza’n el

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.