{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Diferents idees per tastar aquests dos aliments. Ja ho veureu!

Propostes:

  • Amanida de pasta amb xampinyons laminats i Activia.
  • Llaços amb verduretes: a les verduretes que porta la recepta, que són carbassons, tomàquets i cebes, afegiu-hi també uns bolets variats. Omplireu el plat de color i sabor!
  • Wok d’albergínia amb bolets: aquesta cocció al wok donarà un gust extraordinari a les verdures. A aquesta barreja, hi afegiu unes quantes tallarines de pasta, i ja ho teniu!

D’una banda, la pasta constitueix la base de suculents plats al gust de la majoria de la població, tant per als més petits com per als adults. Ens aporta, bàsicament, hidrats de carboni complexos, és a dir, d’absorció lenta i, si és integral, més quantitat de fibra, vitamines i minerals. Recordeu que podem escollir pasta de moltes formes i colors: macarrons, espaguetis, trenette (tallarines), i també farcida, com raviolis, tortel·linis, caputxetes, pansotti, lasanya…

De l’altra, els bolets contenen quantitats considerables de vitamines del grup B, a més de minerals com iode, potassi, seleni i fòsfor. Una combinació perfecta! També podem escollir la classe de bolet que més ens agradi: xampinyons, rovellons, gurumelo, barreja de bolets variats, trompetes, tòfona per a un dia especial, llengua de bou, gírgola de card, etc.

La majoria dels plats de pasta s’acompanyen amb salses apetitoses. El millor és triar salses poc greixoses, com la napolitana, queconté tomàquet, verdures i orenga. Per què no incorporeu els bolets a la salsa? Un altre exemple és una salsa de xampinyons amb formatge: sofregiu en una paella, amb una mica d’oli d’oliva, all i xampinyons a trossets. Després afegiu-hi una mica de llet desnatada o iogurt líquid i un parell de talls de formatge light. Estarà a punt quan el formatge es fongui i la salsa quedi homogènia. Proveu de fer-la!

Què us semblen totes aquestes idees per combinar pasta amb bolets?

A més, per fer un àpat complet, podeu optar per pasta amb proteïnes. Per exemple, amb salsa a la bolonyesa, que aporta carn, espaguetis amb marisc, i també queden boníssims si afegiu bolets al sofregit, etc.

Us hi atreviu?

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.