{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Per gaudir d’una bona pizza casolana, tenim dues opcions: podem optar per comprar una massa per a pizza o, encara millor, preparar la nostra pròpia massa de pizza a casa! En aquest apunt podeu aprendre a fer l’autèntica massa de pizza italiana. És molt fàcil!

Amb tenim la massa feta, podem preparar la pizza de la manera que més ens agradi: carbonara, bolonyesa, de formatges, hawaiana, amb pernil… Hi ha milers d’opcions. També és molt bona (i és més saludable i equilibrada) una pizza de verdures. Per això mateix, en aquest article veurem idees per fer pizzes vegetals,concretament amb espàrrecs.

Pizza vegetal amb espàrregs

Pizza de verdures variades

Els ingredients (per a una pizza) a més de la massa:

  • 75 g d’espàrrecs verds nets
  • 100 g de salsa de tomàquet per a pizza
  • 75-100 g de cors de carxofa escorreguts i tallats a quarts
  • 100 g de xampinyons nets i laminats
  • 75 g de tomàquets cirerol tallats a rodanxes fines
  • 25 g d’olives sense pinyol partides per la meitat
  • 125 g de mozzarella fresca esmicolada, sal i pebre.

Teniu en compte que, per a qualsevol pizza, les quantitats són totalment aproximades, ja que podem posar-hi, al nostre gust, més d’un ingredient o menys d’un altre. Com preferim!

Per preparar-la, cal coure durant 2 o 3 minuts els espàrrecs verds. Quan estiguin cuits, els escorrem bé. Un cop fet això i repartida la salsa de tomàquet per sobre de la base de la pizza, disposem els espàrrecs cuits, amb les puntes mirant cap al centre i les bases tallades mirant cap a les vores. Repartim també les altres verdures, els tomàquets i les olives, escampem el formatge per sobre i ho salpebrem al gust.

Pizza d’espàrrecs i pebrot vermell rostit

Per a una pizza necessitem, a més de la massa:

  • 75 g d’espàrrecs verds nets
  • 100 g de salsa de tomàquet per a pizza
  • ½ pebrot vermell rostit escorregut i picat fi
  • 125 g de mozzarella fresca esmicolada
  • Sal i pebre

Com en la recepta anterior, comencem per coure i escórrer bé els espàrrecs verds. Repartim la salsa de tomàquet per tota la base de la pizza i hi afegim els espàrrecs, el pebrot i el formatge. La salpebrem al gust... i al forn! Quina combinació més bona, la del pebrot vermell amb els espàrrecs verds! Què us sembla

Pizza de cranc, espàrrecs i formatge ricotta

Que bé que combinen els espàrrecs amb el cranc! Els ingredients (per a una pizza) són:

  • 1 massa bàsica de pizza
  • 75 g d’espàrrecs verds nets,
  • 100 g de salsa de tomàquet per a pizza
  • 80 g de carn blanca de cranc
  • ½ ceba vermella picada ben fina
  • 125 g de formatge ricotta
  • ½ cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre

Com en les receptes anteriors, comencem per coure i escórrer bé els espàrrecs. Per al “muntatge” de la pizza, primer repartim bé la salsa de tomàquet sobre la base. Després hi posem els espàrrecs, la carn de cranc i la ceba. Escampem el formatge per sobre, la salpebrem al gust i la deixem coure. És millor afegir l’oli quan traguem la pizza del forn, així conservarà millor les seves propietats antioxidants.

Per fer les pizzes, només cal preescalfar el forn i deixar-les coure després durant 10-15 minuts, o fins que el formatge es comenci a fondre i a daurar, i la base estigui cruixent per sota. Si tenim la funció de forn amb circulació d’aire, millor (perquè trigarà menys temps). Perquè quedin bé, les hem de coure per sobre i per sota.

Les servim de seguida i... bon profit!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.