{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

És impossible que la poma caramel·litzada no agradi a la canalla, i encara menys si l'acompanyes de gelat i d'unes natilles Danet de vainilla! Amb aquestes postres, els més petits i els que ja fa temps que no ho són, gaudiran d'allò més.

Per a aquesta recepta hem triat les natilles tradicionals Danet amb gust de vainilla, però podem emprar qualsevol de les moltes varietats que Danone té al mercat. N'hi ha amb gust de xocolata, però sobretot no et pots perdre les insuperables natilles de sempre, amb un meravellós toc cruixent. Es tracta de Danet amb autèntiques Oreo, en un pràctic envàs bicompartiment. Gaudeix com mai i fes Kruixir la teva rutina amb Danet! i les noves Danet Choco Blanko, a base d'una saborosa xocolata blanca. Superdelicioses. Són tan bones que els teus fills no podran resistir-s'hi.

La poma més adequada per fer aquesta recepta és la "reineta", especialment del Bierzo, que té cinc vegades més vitamina C que cap altra poma. No obstant això, sempre podem recórrer a la varietat "golden". Aquesta fruita conté pectina, que actua com una fibra soluble i ajuda a mantenir el colesterol. 

Com es prepara?