{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ja arriba la primavera i també el bon temps i les ganes d’aprofitar al màxim el temps lliure. Així que, per què no descobrim com podem cuinar de manera senzilla i sana? A vosaltres, que sou esportistes, us agraden les coses saludables, però potser teniu poc temps per cuinar. Aquesta pot ser una bona alternativa: Les receptes per fer al wok. La cocció al wok és un mètode de cocció originari de la Xina que permet preparar de diverses maneres els aliments. Us animeu a descobrir algunes receptes?

El wok és un mètode de cocció lleuger, saludable i fàcil que permet cuinar a foc lent, al vapor, estofats i al grill, entre altres opcions. Però, coneixeu bé tots els avantatges que ens ofereix? Amb la cocció al wok es cuinen els aliments en menys temps i de manera fàcil perquè la calor es distribueix uniformement. A més, necessita molt poc oli i és un dels mètodes de cocció que més bé va per al sistema digestiu.

El sistema al wok és excel·lent per saltar aliments, preparar a la planxa i coure al vapor. La cocció al vapor permet conservar vitamines i minerals solubles en aigua perquè l’aliment no hi entra en contacte, i així conserva el seu gust natural. Queda molt saborós i amb un gust exquisit! Que sapigueu que és molt fàcil i ràpid, ideal per quan no teniu gaire temps per cuinar. Si aquest és el vostre cas, voleu embrutar poc la cuina, però us agrada cuidar-vos i voleu menjar alguna cosa saludable, no teniu excuses per no provar-ho!

Cada vegada hi ha més estris de cuina per posar-ho en pràctica, però si encara no teniu els vostres, aquí us deixo una idea de com en podeu aconseguir un lot complet per cuinar sa.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.