{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ja arriba la primavera i també el bon temps i les ganes d’aprofitar al màxim el temps lliure. Així que, per què no descobrim com podem cuinar de manera senzilla i sana? A vosaltres, que sou esportistes, us agraden les coses saludables, però potser teniu poc temps per cuinar. Aquesta pot ser una bona alternativa: Les receptes per fer al wok. La cocció al wok és un mètode de cocció originari de la Xina que permet preparar de diverses maneres els aliments. Us animeu a descobrir algunes receptes?

El wok és un mètode de cocció lleuger, saludable i fàcil que permet cuinar a foc lent, al vapor, estofats i al grill, entre altres opcions. Però, coneixeu bé tots els avantatges que ens ofereix? Amb la cocció al wok es cuinen els aliments en menys temps i de manera fàcil perquè la calor es distribueix uniformement. A més, necessita molt poc oli i és un dels mètodes de cocció que més bé va per al sistema digestiu.

El sistema al wok és excel·lent per saltar aliments, preparar a la planxa i coure al vapor. La cocció al vapor permet conservar vitamines i minerals solubles en aigua perquè l’aliment no hi entra en contacte, i així conserva el seu gust natural. Queda molt saborós i amb un gust exquisit! Que sapigueu que és molt fàcil i ràpid, ideal per quan no teniu gaire temps per cuinar. Si aquest és el vostre cas, voleu embrutar poc la cuina, però us agrada cuidar-vos i voleu menjar alguna cosa saludable, no teniu excuses per no provar-ho!

Cada vegada hi ha més estris de cuina per posar-ho en pràctica, però si encara no teniu els vostres, aquí us deixo una idea de com en podeu aconseguir un lot complet per cuinar sa.

Com es prepara?