{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Les presses ja no seran excusa per no cuinar. Podem gaudir del sabor dels plats casolans sense necessitat que siguin gaire laboriosos. Per tal que et sigui ben senzill elaborar un menú, et proposem sis receptes fàcils que pots preparar durant la setmana. És important que segueixis una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Els ingredients d’aquestes receptes són molt bàsics i el mètode de preparació t’estalviarà força temps. Pren-ne nota!

Receptes fàcils de menjar casolà

Menjar a casa sempre té un al·licient especial: controlem més els ingredients i tenim la possibilitat d’ajustar-los al nostre gust. Pots preparar aquestes dues receptes sense complicacions.

Pèsols amb pernil

Els pèsols contenen antioxidants, vitamina A i B. Són una alternativa estupenda per introduir els aliments verds a la dieta dels infants.

Ingredients per a quatre persones:

  • 1 kg de pèsols congelats 1 ceba 3 grans d’all 2 ous bullits Talls o daus de pernil serrà al gust Oli d’oliva Sal i pebre

Preparació:

Posem a escalfar aigua abundant en una olla amb sal. Quan arrenqui el bull, hi afegim els pèsols i els coem uns 10-15 minuts (segons les instruccions del paquet), sense oblidar-nos de remenar de tant en tant.

Mentrestant, preparem la resta d’ingredients: piquem la ceba a la juliana, els grans d’all i tallem a tires o a daus el pernil serrà. Pelem els ous bullits i els trossegem. Quan els pèsols estan a punt, els retirem del foc.

Posem al foc una paella amb un rajolí d’oli calent i hi saltem la ceba i l’all. Hi afegim els pèsols, el pernil i l’ou. Ho salpebrem al gust i ho servim.

Salmó amb patates al microones

És una recepta fàcil i sana, ja que aquest plat és ric en greixos insaturats i ens pot ajudar a mantenir uns nivells normals de colesterol sanguini. I, a més, el pots fer en només sis minuts!  

Ingredients per a una ració individual:

  • 1 filet de salmó fresc
  • 1 patata gran o 2 de petites
  • 2 grans d’all
  • Julivert
  • 1 rajolí de suc de llimona
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

Col·loquem el salmó en un plat i el reguem amb un rajolí d’oli. Li afegim un toc de sal i posem sobre el filet l’all ben picat. També hi incorporem un rajolí de llimona per sobre.

Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines. Les disposem al mateix plat que el salmó, intentant no col·locar-les les unes sobre les altres. Hi afegim unes gotetes d’oli, sal i un mica de julivert.

Tapem el plat amb una tapa apta per a microones, el fiquem dins i l’escalfem a màxima potència durant 6 minuts. El temps pot variar segons el tipus de microones, però sempre podem mirar si cal coure-ho més o no punxant el salmó amb una forquilla.

A punt!

Receptes fàcils per acabar el dia

De vegades, en acabar el dia, volem preparar una cosa ràpida i sense gaire complicacions. També volem un plat que no sigui gaire contundent per anar-nos-en lleugers al llit. Les receptes que t’expliquem aquí compleixen amb tots dos requisits.

Ous remenats amb espàrrecs i gambes

Vols aprendre a preparar un plat que es pot convertir en el sopar perfecte?

Ingredients per a quatre persones:

  • 1 kg d’espàrrecs de marge
  • 3 ous
  • 100 g de gambes
  • 3 grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

Tallem la base dels espàrrecs per desprendre’ns de la part més dura. Els posem en una olla amb aigua calenta i sal, i els coem uns 5-10 minuts, fins que estiguin tous. Els escorrem i els assequem molt bé.

Piquem els alls en làmines fines i els sofregim en una paella amb oli calent. Hi afegim les gambes i ho ofeguem durant uns quants minuts fins que estiguin pràcticament cuinades. Batem els ous en un bol i els hi incorporem. També hi agreguem els espàrrecs, ho salpebrem i barregem bé tots els ingredients. Ho retirem del foc i ho servim.

Sandvitx de pollastre, alvocat i formatge fresc

Aquesta recepta no només és extremadament fàcil de preparar, sinó que a més és deliciosa!

Ingredients per a una ració individual:

  • 2 llesques de pa de motlle, preferiblement integral o de sègol
  • ½ alvocat
  • 1 formatge de Burgos petit
  • 3 rodanxes de pollastre embotit
  • Sal

Preparació:

Col·loquem dues rodanxes de pollastre sobre una de les llesques. En un bol barregem el formatge amb l’alvocat. Ho aixafem tot bé i hi tirem un polsim de sal. Col·loquem la barreja dins el sandvitx, la tapem amb una altra rodanxa de pollastre i ho servim.

Els nostres consells: pots acompanyar aquest sandvitx deliciós amb la nostra salsa de iogurt. És irresistible!

Les receptes fàcils de sempre

Les nostres receptes de sempre. Receptes de què hem gaudit tota la vida i que ara podem tornar a assaborir. Te’n recordes? T’hi animes?

Macarrons amb verdures i xampinyons

Ningú no es pot resistir a un plat de pasta. Els macarrons són ideals per aportar energia al cos gràcies als hidrats de carboni que contenen. Així doncs, atents a aquesta recepta!

Ingredients per a quatre persones:

  • 400 g de macarrons
  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • 1 pebrot verd
  • 500 g de xampinyons
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

Coem la pasta en una olla amb força aigua calenta i sal. Mentrestant, preparem el nostre sofregit de verdures. Comencem tallant la ceba a la juliana i els grans d’all a làmines. Els sofregim en una olla amb oli. Rentem, pelem i tallem el carbassó i el pebrot a trossos petits. Els hi incorporem.

Per últim, rentem bé els xampinyons, els assequem i els afegim al sofregit. Salpebrem i remenem. Quan la pasta estigui cuita, la incorporem a les verdures. També hi afegim el tomàquet fregit, si cal ho salpebrem i ho barregem bé.

Ho servim calent i ja podem gaudir-ne!

Crema de carabassa

La carabassa conté aigua, vitamina C i minerals. A aquesta recepta, hi afegirem patata per crear una crema deliciosa

Ingredients per a quatre persones:

  • 800 g de carabassa
  • 3 patates
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

Posem  la carabassa, pelada i tallada a trossos, en un litre d’aigua més o menys (aprox. 10 gots). Pelem les patates i les pastanagues, i les hi incorporem. Netegem el porro i també l’hi afegim. Ho reguem amb dues cullerades d’oli, un polsim de sal i coem totes les verdures durant uns 30 minuts.

Quan l’aigua s’hagi reduït, triturem tots els ingredients a la batedora fins que obtenim una barreja homogènia. Ho salpebrem, ho tornem a batre uns segons i ho servim.

És un plat senzill i deliciós que conté vitamines i fibra. Si és el teu objectiu, et recomanem que completis el menú amb un Activia, perquè és una llet fermentada amb bífidus actiregularis que ajuden la nostra salut digestiva.

Ja tens una selecció de receptes fàcils per gaudir-ne sense haver de passar gaire temps a la cuina. No tens excusa. Recorda que pots trobar més receptes a la web d’Alimenta Somriures

*Es pot consumir diàriament en una dieta variada i amb un estil de vida saludable. Activia conté clorurs naturals que provenen de les sals minerals i que faciliten la digestió gràcies a la producció d’àcid clorhí

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.