{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Les receptes light no estan exemptes de varietat d’ingredients o de sabor, ben al contrari! Podem fer una infinitat de plats elaborats de la manera més saludable. Aquí et proposem un menú amb diferents alternatives en què et pots inspirar. Plats variats, saborosos i molt sans! Amb quin et quedes?

Receptes light per a l’esmorzar

Smoothie de fruites + torrada integral de formatge de Burgos, tomàquets cirerol i dàtils

Per preparar l’smoothie podem triar una de les nostres peces de fruita preferides: maduixa, pinya, gerds, síndria… Simplement haurem de col·locar la peça de fruita, trossejada, al got de la liquadora. Hi afegim llet, sucre i glaçons, i ho batem fins que ens quedi un batut ben refrescant.

Per a la torrada et recomanem que facis servir una llesca de pa de barra integral o de sègol. Torra-la en una paella amb unes gotetes d’oli i afegeix-hi per sobre unes làmines de formatge fresc, tomàquets i dàtils.

Iogurt batut amb cereals integrals + peça de fruita + infusió

Si ets més de dolç que de salat, et proposem un esmorzar molt fàcil de preparar. Agafa un iogurt Vitalinea, que és baix en matèria grassa, i barreja’l amb una cullera. Aboca’l en un bol i afegeix-hi els teus cereals preferits. Et recomanem que en triïs uns de rics en blat o integrals, perquè contenen més fibra. Combina aquest esmorzar amb una peça de fruita, perquè no et faltin vitamines, i amb una infusió.

Receptes light per dinar

Gaspatxo + broquetes de pollastre i mango amb salsa de iogurt

Per fer el gaspatxo necessitarem: un quilo de tomàquets, un pebrot verd, un pebrot vermell, mig cogombre, una llesca de pa de motlle, 1 gra d’all, ¼ de ceba, oli d’oliva, sal i pebre. Renta les verdures, treu-ne les llavors i talla-les a trossos. Esmicola el pa. Posa-ho tot al got de la batedora i barreja-ho fins a obtenir la consistència adequada, incorporant-hi una mica d’aigua en cas que vulguis fer-ho més líquid. Rectifica-ho de sal o pebre i ja està llest per servir.

Les broquetes de pollastre ens aportaran proteïnes. Hem de procurar que el pollastre no tingui pell per reduir el greix. Una vegada fet, a la planxa i amb unes gotetes d’oli, el trossegem, el clavem a les broquetes i hi afegim també mango fresc tallat.

Per a la salsa de iogurt simplement necessitarem: un Vitalinea, un gra d’all picat, el suc de mitja llimona, coriandre, sal i pebre. Barregem tots els ingredients en un bol i hi suquem les broquetes.

Pasta integral amb gambes amb allada

Amb aquest segon menú obtindrem fibra, que ens pot ajudar a accelerar el trànsit intestinal, i hidrats de carboni, que aporten energia al cos.

Bullim la pasta, l’escorrem i la reservem. En una paella afegim les gambes, pelades i trossejades, i un parell de grans d’all. Ho saltem tot durant uns minuts, amb un raig d’oli calent, i quan els alls estiguin rossos hi afegim la pasta. Ho remenem tot, hi afegim un toc de julivert i ho servim.

Receptes light per al sopar

Pebrots farcits de carn i verdures

Una barreja equilibrada que ens permet combinar les proteïnes de la carn amb les vitamines i la fibra de les verdures. Per preparar-ho necessitarem un quilo de carn picada, pebrots vermells per farcir, una ceba, all en pols, julivert i verdures al gust (albergínia, carbassó, pastanaga…).

Barregem la carn crua amb l’all i el julivert. Tallem la ceba a trossos petits i l’enrossim en una paella. Després hi afegim les verdures i deixem que es facin. Quan estiguin gairebé llestes hi incorporem la carn, ho salpebrem i deixem que tot es barregi bé. Quan les verdures estiguin toves farcim els pebrots amb la barreja i els rostim al forn durant uns 20 minuts a 180°.

Ous trencats amb pernil versió lleugera

Encara que no ho sembli, podem convertir aquest deliciós plat en un plat saludable si en disminuïm els greixos. Com ho podem fem? Doncs triarem pernil ibèric, que té menys greix que el salat. Procurarem a més treure’n la parc blanca que tingui, així reduirem les calories del plat.

Els ous podem fer-los a la planxa, volta i volta, només amb unes gotes d’oli. I d’altra banda, les patates les podem fer al forn o guisades, en lloc de fregides. Preparant els ingredients d’aquesta manera, evitarem afegir greix extra a la recepta. Què et sembla?

Ja tens sis receptes light per a l’esmorzar, el dinar i el sopar. Sis plats saludables i amb poques calories perquè en gaudeixis al llarg de tot el dia.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.