{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Sí que està passant de pressa la tardor, oi? Amb aquest fred i tota la decoració nadalenca que ja veiem pels carrers sembla que ja siguem a l’hivern. I és que no queda gaire temps; molt aviat… Nadal! Fa uns dies vam veure idees de regals fets a mà, genials per a aquestes festes! Doncs bé, avui ens centrarem en les receptes: ara descobrirem receptes nadalenques senzilles i econòmiques.

Ja ho sabem de cada any, les festes de Nadal, amb els plats típics d’aquestes dates, són dies en què mengem més del que és habitual. En un apunt vam veure que sempre podem donar-li un toc personal i original amb propostes de menús nadalencs saludables o bé amb receptes per sorprendre.  

Aquest any veurem receptes nadalenques senzilles i econòmiques per no haver de cuinar gaire i, a més a més, econòmiques! Per exemple, què us semblen les propostes següents?

Aperitius nadalencs lleugers

  • Amanida de salmó i ou filat: tan senzill com agafar un motllo rodó i omplir-lo amb brots de verdures diverses, formatge fresc, una mica de salmó fumat o marinat, codonyat i ou filat. Tan fàcil com treure el motllo i servir-ho!
  • Pebrot vermell farcit amb brandada de bacallà
  • Farcellets de bolets: si saltem un assortiment de bolets i el fem servir per omplir un pasta fullada, és tan fàcil com torrar-ho al forn uns minuts.
  • Formatge de cabra amb melmelada i fruita seca: simplement heu de posar en una torradeta una mica de melmelada (a mi personalment m’agrada molt amb melmelada de maduixa o fruites vermelles) una bona rodanxa de formatge de cabra cremós per sobre i, com a cirereta del pastís, una nou o la fruita seca que preferiu. Una autèntica explosió de sabors!
  • Figues amb pernil serrà: una altra fantàstica idea d’aperitiu senzill és tallar per la meitat unes figues, posar-hi la vostra vinagreta preferida per damunt i un tros de pernil serrà a cada meitat. Tota una delícia!

Primers plats nadalencs lleugers

Segons plats nadalencs lleugers

  • Bacallà a la catalana amb mel: el bacallà a la catalana duu espinacs, panses i pinyons. Això potser ja ho sabeu, però, heu provat de fer-lo amb mel? Deixeu coure el bacallà amb una mica de mel… i ja veureu que bo que és!
  • Llom amb fruita seca: consisteix a fer un forat a l’interior del llom, omplir-lo amb prunes o qualsevol altra fruita seca i acompanyar-lo amb ceba caramel·lizada. Es pot servir tant fred com calent i és original, fàcil i boníssim!
  • Codornius al forn amb salsa de iogurt

Doncs això és tot, família. Espero que gaudiu d’aquestes festes nadalenques en tots els sentits, no només en els aspectes relacionats amb el menjar. :)

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.