{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tots!

Estem en plenes festes i se'ns acaben les idees per sorprendre als nostres. El primer que us recomano és que planifiqueu els vostres menús pensant en l'ocasió, el nombre de convidats i en els seus gustos. Una vegada fet això només us queda escriure la llista de la compra i anar al vostre mercat més proper. Jo personalment us recomano els productes clàssics de tot el nadal que tots esperen i mai defrauden però, amb un toc diferent si voleu sorprendre.

Per als entrants un producte que no falta a cap casa són els llagostins, que podeu fer-los a la planxa o acompanyar-los amb una salsa baixa en calories. Però tot bon amfitrió té sempre un pla b, així que també podeu preparar unes endívies amb salsa de iogurt, deliciosa i molt fàcil de fer. Per al primer plat sempre és millor començar amb alguna cosa lleugera. Jo us recomano una sopa de marisc calenta, que a l'hivern senti molt bé. Per a aquells que no els hi agrada la sopa una bona alternativa són els popets amb cloïsses molt bons i fàcils de preparar. O uns bons llagostins que mai defrauden. I per als vegetarians, un plat que us recomano són les cassoletes de carbassó, formatgets i farigola.

Però no ens oblidem del plat estavella de les festes. Pel meu el gall dindi al forn és un clàssic que no pot faltar en un menjar nadalenc. Sempre podeu acompanyar-ho amb diferents guarnicions: patates, bolets, prunes, etc. Anem, la qual cosa més us agradi perquè tothom acabi xuclant-se els dits! Pels quals prefereixin el peix per a aquestes dates, us recomano el besuc amb ametlles. El besuc és un peix blau fàcil de digerir, baix en greixos i recomanable per les seves vitamines i minerals. Per als vegetarians, us recomano uns regalets de lombarda amb gall dindi, panses i bolets

I per acabar el menjar amb bon sabor de boca i ajudar a digerir us suggereixo un sorbet de llimona granissada. Per als més llaminers que no falti un bon torró o millor àdhuc, un sorbet de torró per sorprendre a tots, però… sense abusar! Recordeu que 100 gr contenen més de 500 kcal.

Finalment només puc dir-vos que espero que us inspirin aquests consells i que gaudiu de tots els menjars que us esperen amb la vostra família i amics. Intentar evitar els excessos, que encara que siguin festes hem de seguir cuidant la nostra alimentació.

Bon profit i bones festes!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre