{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Com ja vam veure en l’article anterior, el calci és un mineral molt important per a la formació correcta dels ossos i les dents dels més petits. Per aquest motiu, durant l’etapa de creixement és molt recomanable prendre entre 3 i 4 racions diàries de lactis, ja que són la font principal de calci en la nostra alimentació.

Els lactis són aliments molt complets, ja que aporten proteïnes d’alta qualitat i bona digestibilitat, entre altres components també molt beneficiosos. Són, per tant, aliments molt nutritius i fàcils d’incloure en la nostra dieta. Per això, avui us vull proposar algunes receptes boníssimes i fàcils de preparar perquè els nens prenguin calci d’una manera deliciosa:

Primers plats:

  • Canapès d’alvocat i iogurt: segur que els encanta i, a més, l’elaboració és molt senzilla.
  • Amanida grega: una bona manera perquè també mengin amanida és camuflant la seva textura i el seu sabor amb la salsa de iogurt i, així, menjaran lactis i vegetals alhora.
  • Amanida alemanya: aquesta amanida segur que els encanta, perquè té patata, que és molt ben acceptada pels nens.

Segons plats

  • Amanida de pasta: una altra amanida que segur que els encantarà preparar i menjar.
  • Pizza en pa de pita amb espinacs, formatges i tomàquets cirerol: aquesta recepta és perfecta perquè mengin tant lactis com tots els ingredients que vulguem potenciar (en aquest cas, els espinacs).
  • Burritos mexicans: s’assembla a la recepta anterior i és una bona manera perquè gaudeixin menjant alguns aliments que no acostumen a menjar.

Postres

  • Pastís de iogurt i formatge amb cobertura de kiwi: pastís deliciós amb un alt contingut en calci i, a més, una bona manera de menjar fruita.
  • Geladet de iogurt i fruites: una manera refrescant, divertida i deliciosa de fer que els nens mengin calci i, alhora, fruita.
  • Batut de mango i maduixa: aquest batut té una textura i un gust molt suaus, i segur que els encantarà.

I recordeu, la millor manera que el vostre fill accepti fàcilment aquests aliments és involucrar-lo en la cuina. D’aquesta manera, passareu una estona divertida amb els més petits de la casa mentre aprenen la importància d’una alimentació correcta.

Com es prepara?