{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

 • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Com ja vam veure en l’article anterior, el calci és un mineral molt important per a la formació correcta dels ossos i les dents dels més petits. Per aquest motiu, durant l’etapa de creixement és molt recomanable prendre entre 3 i 4 racions diàries de lactis, ja que són la font principal de calci en la nostra alimentació.

Els lactis són aliments molt complets, ja que aporten proteïnes d’alta qualitat i bona digestibilitat, entre altres components també molt beneficiosos. Són, per tant, aliments molt nutritius i fàcils d’incloure en la nostra dieta. Per això, avui us vull proposar algunes receptes boníssimes i fàcils de preparar perquè els nens prenguin calci d’una manera deliciosa:

Primers plats:

 • Canapès d’alvocat i iogurt: segur que els encanta i, a més, l’elaboració és molt senzilla.
 • Amanida grega: una bona manera perquè també mengin amanida és camuflant la seva textura i el seu sabor amb la salsa de iogurt i, així, menjaran lactis i vegetals alhora.
 • Amanida alemanya: aquesta amanida segur que els encanta, perquè té patata, que és molt ben acceptada pels nens.

Segons plats

 • Amanida de pasta: una altra amanida que segur que els encantarà preparar i menjar.
 • Pizza en pa de pita amb espinacs, formatges i tomàquets cirerol: aquesta recepta és perfecta perquè mengin tant lactis com tots els ingredients que vulguem potenciar (en aquest cas, els espinacs).
 • Burritos mexicans: s’assembla a la recepta anterior i és una bona manera perquè gaudeixin menjant alguns aliments que no acostumen a menjar.

Postres

 • Pastís de iogurt i formatge amb cobertura de kiwi: pastís deliciós amb un alt contingut en calci i, a més, una bona manera de menjar fruita.
 • Geladet de iogurt i fruites: una manera refrescant, divertida i deliciosa de fer que els nens mengin calci i, alhora, fruita.
 • Batut de mango i maduixa: aquest batut té una textura i un gust molt suaus, i segur que els encantarà.

I recordeu, la millor manera que el vostre fill accepti fàcilment aquests aliments és involucrar-lo en la cuina. D’aquesta manera, passareu una estona divertida amb els més petits de la casa mentre aprenen la importància d’una alimentació correcta.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre