{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

La salsa de iogurt s’utilitza des de fa segles en la gastronomia dels països del Mediterrani, d’on és originària, i és ideal per acompanyar plats de carn rostida, kebabs, peixos a la brasa, crudités de verdures, etc. Aquí tens la nostra proposta:

Ingredients:

  • 2 iogurts naturals
  • Cibulet
  • Alfàbrega
  • Anet
  • Coriandre
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Suc de llimona

Preparació:

Introduïm els iogurts en un bol. Rentem les herbes i les piquem ben petites. Hi afegim sal al gust, 1 cullerada sopera d’oli d’oliva i una altra de suc de llimona. Ho barregem tot fins que obtinguem una barreja homogènia i ho desem a la nevera fins al moment de servir.

Per obtenir una salsa de iogurt més consistent podeu utilitzar iogurt Griego Natural i, si sou vegetarians, us recomanem Savia de Soja Natural. Per realçar el gust de la salsa podeu empolvorar-la per sobre amb una mica de paprika o afegir-hi llavors de sèsam torrat per donar-li un toc més personal.

Esperem que aquesta combinació de sabors us faci venir salivera!

Com es prepara?