{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Sense la salsa, el gust d'aquest plat turc no seria el mateix, per això hem investigat fins a descobrir una de les receptes de salsa de iogurt per a kebab més delicioses que hem trobat. T'atreveixes a recrear-la? Els ingredients són molt bàsics i la preparació no podria ser més senzilla. Si t'animes a fer-la, pren nota de la recepta i explica'ns què t'ha semblat!

Recepta casolana de salsa per a kebab

Ingredients:

  • 1 Oikos
  • 4 cullerades de maionesa
  • Julivert fresc picat
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de curri en pols

Preparació:

Batem el iogurt amb una cullera i l'aboquem en un bol. Hi afegim la resta d'ingredients, els barregem bé i deixem reposar la salsa uns 15 minuts a la nevera.

És una salsa deliciosa i que no costa gens de preparar. A més a més, aquesta salsa no només ens servirà per acompanyar kebabs, també és ideal per amanir filets de vedella, de llom, broquetes de pollastre, amanides de pasta o, fins i tot, per sucar-hi coquetes de blat.

Salsa de iogurt per a falàfel

El falàfel és un altre plat originari dels països àrabs. És una mena de “croqueta”, elaborada amb una base de cigrons o faves. S'acostuma a embolcallar amb pa ratllat i se serveix acompanyat amb pa de pita, salsa de iogurt, tahina o llavors de sèsam mòltes. N'hi ha diferents variants, però totes es poden servir amb aquesta salsa de iogurt que et proposem:

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 3 cullerades de tahina
  • 2 grans d'all picats
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 1 pessic de sal
  • Pebre negre

 

Preparació:

Barregem tots els ingredients, procurant picar molt bé l'all i batent bé la barreja fins que quedi una salsa cremosa. Podem batre-la amb les varetes o amb una cullera. Fàcil, oi?

Dues salses de iogurt diferents per a dos plats que afegiran un toc més exòtic al teu repertori. Kebab o falàfel: tu tries.

Com es prepara?