{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Sense la salsa, el gust d'aquest plat turc no seria el mateix, per això hem investigat fins a descobrir una de les receptes de salsa de iogurt per a kebab més delicioses que hem trobat. T'atreveixes a recrear-la? Els ingredients són molt bàsics i la preparació no podria ser més senzilla. Si t'animes a fer-la, pren nota de la recepta i explica'ns què t'ha semblat!

Recepta casolana de salsa per a kebab

Ingredients:

  • 1 Oikos
  • 4 cullerades de maionesa
  • Julivert fresc picat
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de curri en pols

Preparació:

Batem el iogurt amb una cullera i l'aboquem en un bol. Hi afegim la resta d'ingredients, els barregem bé i deixem reposar la salsa uns 15 minuts a la nevera.

És una salsa deliciosa i que no costa gens de preparar. A més a més, aquesta salsa no només ens servirà per acompanyar kebabs, també és ideal per amanir filets de vedella, de llom, broquetes de pollastre, amanides de pasta o, fins i tot, per sucar-hi coquetes de blat.

Salsa de iogurt per a falàfel

El falàfel és un altre plat originari dels països àrabs. És una mena de “croqueta”, elaborada amb una base de cigrons o faves. S'acostuma a embolcallar amb pa ratllat i se serveix acompanyat amb pa de pita, salsa de iogurt, tahina o llavors de sèsam mòltes. N'hi ha diferents variants, però totes es poden servir amb aquesta salsa de iogurt que et proposem:

Ingredients:

  • 1 iogurt natural Danone
  • 3 cullerades de tahina
  • 2 grans d'all picats
  • 3 cullerades de suc de llimona
  • 1 pessic de sal
  • Pebre negre

 

Preparació:

Barregem tots els ingredients, procurant picar molt bé l'all i batent bé la barreja fins que quedi una salsa cremosa. Podem batre-la amb les varetes o amb una cullera. Fàcil, oi?

Dues salses de iogurt diferents per a dos plats que afegiran un toc més exòtic al teu repertori. Kebab o falàfel: tu tries.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.