{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ara que ja és primavera, el sol i la calor comencen a treure el cap per les nostres finestres, cada cop ens anem traient més roba i a la nostra alimentació arriben aliments que ens permetran donar colors, sabors i textures nous als plats. Avui us proposo submergir-vos en aquesta estació tan meravellosa i donar-vos idees sobre receptes de primavera que us permetran seguir una alimentació sana i agradable tota la família. Què us sembla, us hi apunteu? Serà molt divertit!

Com us comentava, la primavera és una estació plena de color, també en la nostra alimentació, gràcies a les fruites i verdures que ens porta aquesta temporada de l’any (maduixots, cireres, préssecs, nespres, albercocs… i albergínies, espàrrecs, tomàquets, pebrots verds, pastanagues…). Tots aquests aliments de primavera estan plens de vitamines i substàncies antioxidants, molt beneficioses per mantenir una alimentació equilibrada i saludable. 

Per a aquesta temporada, les amanides comencen a fer-se un gran forat en els nostres menús i la veritat és que són molt recomanables, atesa la seva aportació nutricional a base de vitamines, minerals, fibra i aigua. També és una guarnició perfecta o un primer plat fantàstic perquè ens aporten poques calories, però compte com les amanim! A més, les postres de fruites, carregades de vitamines antioxidants, també són un avís que el bon temps ja és aquí.

A continuació us proposo unes quantes receptes equilibrades i perfectes per fer a la primavera:

Sucs liquats

  • Suc liquat de pastanaga
  • Sopa freda de tomàquet

Entrants

Postres

  • Gelat de taronja lleuger
  • Mousse d’albercoc  

Mmmm…! Que bones, oi?

Espero que en gaudiu, perquè recordeu que els plats baixos en calories també poden ser molt gustosos.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.