{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ara que ja és primavera, el sol i la calor comencen a treure el cap per les nostres finestres, cada cop ens anem traient més roba i a la nostra alimentació arriben aliments que ens permetran donar colors, sabors i textures nous als plats. Avui us proposo submergir-vos en aquesta estació tan meravellosa i donar-vos idees sobre receptes de primavera que us permetran seguir una alimentació sana i agradable tota la família. Què us sembla, us hi apunteu? Serà molt divertit!

Com us comentava, la primavera és una estació plena de color, també en la nostra alimentació, gràcies a les fruites i verdures que ens porta aquesta temporada de l’any (maduixots, cireres, préssecs, nespres, albercocs… i albergínies, espàrrecs, tomàquets, pebrots verds, pastanagues…). Tots aquests aliments de primavera estan plens de vitamines i substàncies antioxidants, molt beneficioses per mantenir una alimentació equilibrada i saludable. 

Per a aquesta temporada, les amanides comencen a fer-se un gran forat en els nostres menús i la veritat és que són molt recomanables, atesa la seva aportació nutricional a base de vitamines, minerals, fibra i aigua. També és una guarnició perfecta o un primer plat fantàstic perquè ens aporten poques calories, però compte com les amanim! A més, les postres de fruites, carregades de vitamines antioxidants, també són un avís que el bon temps ja és aquí.

A continuació us proposo unes quantes receptes equilibrades i perfectes per fer a la primavera:

Sucs liquats

  • Suc liquat de pastanaga
  • Sopa freda de tomàquet

Entrants

Postres

  • Gelat de taronja lleuger
  • Mousse d’albercoc  

Mmmm…! Que bones, oi?

Espero que en gaudiu, perquè recordeu que els plats baixos en calories també poden ser molt gustosos.

Com es prepara?