{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Tots sabem que preparar un bon plat costa temps. A la cuina no valen les presses però no sempre tenim prou temps i els ingredients necessaris per cuinar receptes molt elaborades. Ara trencarem mites: amb molt pocs ingredients i una mica d'enginy pots crear receptes increïbles i saludables en un tres i no res. Així aconseguiràs fer plats ràpids però plens de sabor. Et donem idees perquè aprofitis les conserves que tens al rebost o perquè utilitzis d'una manera diferent els ingredients més bàsics que tens a la nevera. No et defraudarem!

Plats ràpids i fàcils

Tàrtar de salmó amb alvocat

Ingredients per al tàrtar

  • 300 g de salmó fresc
  • 100 g de salmó fumat
  • 2 alvocats mitjans madurs
  • 30 g de cogombrets
  • 30 g de tàperes
  • 1 ceba tendra

Ingredients per a la salsa

  • 1 llimona
  • 8 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de salsa Perrins
  • ½ culleradeta de tabasco
  • 1 cullerada de mostassa a l'antiga
  • 1 cullerada de cibulet picat
  • Sal i pebre negre

Preparació

Talla el salmó fresc a daus de no més d'un centímetre. Afegeix-hi la resta d'ingredients ben picats: el salmó fumat, els cogombrets, les tàperes, la ceba tendra i l'alvocat en daus molt petits. Barreja-ho i deixa-ho macerar a la nevera durant 20 minuts.

Per a la salsa només cal barrejar molt bé una cullerada de suc de llimona amb l'oli d'oliva, la salsa Perrins, el tabasco, la mostassa i el cibulet picat. Afegeix-hi sal i pebre al gust i incorpora-ho a la barreja de salmó amb alvocat. Pots presentar la preparació en un motlle.

Amanida de pasta

Ingredients

  • 400 g de pasta
  • 2 llaunes de tonyina en oli
  • 130 g de blat de moro dolç
  • 8 barretes de surimi
  • 2 ous durs
  • 1 ceba tendra
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal
  • Julivert fresc

Preparació:

D'una banda posem a bullir els ous i, de l'altra, la pasta. Esperem que estigui al dente, després la colem i la passem per aigua. La posem en un bol i hi afegim un raig d'oli perquè la pasta estigui deslligada i no s'enganxi tota.

Tallem el surimi, la ceba tendra i els ous durs a trossets i els afegim al bol. Escorrem el blat de moro i l'oli d'oliva i l'incorporem a la preparació.

Ho barregem bé i hi afegim un raig d'oli, vinagre de Mòdena al gust, sal i julivert picat per damunt.

Plats ràpids i econòmics

Fajitas de pollastre amb pebrots

Ingredients:

  • 4 pits de pollastre
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba
  • 1 paquet de tortillas de blat
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

Piquem la ceba i el tomàquet a trossos molt fins. El pebrot verd, el pebrot vermell i el pollastre els trossegem a tires no gaire gruixudes.

Posem un raig d'oli d'oliva a la paella i hi escalfem la verdura amb una mica sal. Quan es comenci a enrossir, salpebrem el pollastre i l'afegim a la preparació. El deixem que es faci fins que estigui ben ros.

En una altra paella sense oli escalfem una per una les tortillas de blat i muntem la fajita amb les verdures saltades, les tires de pollastre i una mica de pebre.

Rotlles de carbassó farcits

Ingredients:

  • 3 carbassons
  • 100 g de formatge de cabra
  • 150 g de pernil salat
  • Tomàquets secs
  • Fines herbes
  • 60 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

És imprescindible tallar els carbassons al llarg i a tires fines. En una paella amb una goteta d'oli sofregim la verdura prèviament salpebrada fins que estigui tendra. La reservem.

Per al farciment, piquem el pernil salat i el tomàquet sec i els posem en un bol amb el formatge de cabra, les fines herbes, oli, pebre i sal. Ho barregem bé.

Estenem la barreja sobre cada tira de carbassó, les enrotllem i hi posem un escuradents perquè no es desmuntin. Col·loquem els rotlles en una plata per a forn i hi afegim formatge parmesà pel damunt. Ho gratinem durant 15 minuts a 180 ºC.

Plats ràpids i casolans

Cuixes de pollastre al microones

Ingredients:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 4 patates
  • 1 ceba
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Sal i pebre

Preparació:

El primer que hem de fer és tallar la ceba a la juliana i les patates a rodanxes, prèviament rentades. Col·loquem aquests ingredients en una plata, ho amanim tot amb un generós raig d'oli i una mica de sal. Fiquem la preparació al microones i cobrim la plata amb una tapa perquè no esquitxi. Deixem que es faci durant 3 o 4 minuts i ho traiem.

Repartim aquesta preparació en quatre plats i repartim les cuixes de pollastre que haurem salpebrat. Amanim cada plat amb un raig d'oli i el suc de mitja llimona. A continuació hi afegim sal i julivert picat per damunt i ho fiquem al microones a màxima potència durant 5 minuts.

Girem les cuixetes i tornem a mullar-les amb oli i la resta de suc de llimona i ho tornem a ficar al microones perquè el pollastre es faci bé per tots dos costats. Esperem cinc minuts, ho rectifiquem de sal i ho servim.

Patates farcides al microones

Ingredients per a l'amanida

  • 4 patates
  • 2 llaunes de bonítol en oli
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 cebes tendres
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre
  • Julivert
  • Sal i pebre

Preparació

És molt important netejar bé les patates, ja que en conservarem la pell per preparar aquesta recepta. Ho pots fer amb un raspallet. Cobreix-les amb paper de plàstic i punxa cada una amb el ganivet. Fes-les al microones a màxima potència durant 5 o 6 minuts fins que estiguin tendres.

A continuació, treu-les, talla-les per la meitat i deixa-les refredar una mica. Amb una cullereta buida les patates amb cura i deixa la polpa en un bol.

Piquem la ceba i els tomàquets molt finets i els afegim al bol. Fem el mateix amb la llauna de bonítol en oli, l'esmicolem i l'hi afegim. Barregem bé tots els ingredients i els amanim amb oli d'oliva, vinagre, sal i pebre.

Farcim cada patata amb aquesta preparació, afegim un raig d'oli pel damunt i decorem cada patata amb unes fulletes de julivert.

Perquè aquesta recepta sigui molt més saludable i completa, per postres tria un iogurt Activia. Conté Bífidus Actiregularis que t'ajudaran a cuidar la salut digestiva.

Aquestes són sis receptes saludables i molt fàcils de fer. Quina t'ha agradat més? T'animes a provar de fer-les?

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.