{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ens hem proposat fer menys dura la teva jornada laboral amb aquests suculents piscolabis sans, lleugers i bons per prendre a mig matí o a l’hora de dinar. També te’ls pots endur per compartir-los amb amics a la piscina o, per què no, a un divertit pícnic al camp. Els teus plats van amb tu!

Sandvitx de salmó

 Però no un de qualsevol! Et proposem que tastis el pa pumpernickle, un pa negre de cereals integrals. És un pa alemany, de Westfàlia, ric en fibra, molt nutritiu i que combina molt bé amb formatge blanc i amb fumats. Pots trobar-lo en algunes botigues gourmet especialitzades, però si et resulta molt complicat aconseguir‑ne sempre el pots substituir per pa de sègol o multicereal.

Com es prepara: Neteja un rave i talla’l a talls molt fins. Barreja una culleradeta de mostassa i una de mel i afegeix-hi una mica d’anet picat. Remena-ho fins que n’obtinguis una pasta. Després, unta les llesques de pa amb el formatge. Estén a sobre una mica de pasta de mostassa. Cobreix-ho amb unes làmines de cogombre. Posa-hi a sobre unes fulles de ruca i amaneix-ho amb una altra miqueta de salsa de mostassa. Col·loca-ho tot sobre els talls de salmó i tanca el sandvitx.

Tomàquets farcits de sardines amanits amb orenga

 Les sardines en oli d’oliva són riques en calci i en àcids Omega 3, a més d’un aliment barat, saludable i deliciós! Tasta-les amb tomàquet!

Com es preparen: Renta els tomàquets, asseca’ls bé i fes-los un tall horitzontal amb forma de tapa a la part superior, d’on surt el peduncle. Enretira aquesta “tapa” i buida l’interior del tomàquet amb una cullereta. Reserva’n la polpa.

Després, esmicola les sardines i barreja-les amb la polpa dels tomàquets. Amaneix-ho amb una miqueta d’orenga. Si vols, pots afegir-hi un rajolí de vinagre de Jerez. Farceix els tomàquets i reserva’ls a la nevera fins al moment de guardar-los a la carmanyola.

Amanida de remolatxa

 Aquesta amanida típica dels països del nord d’Europa segur que t’encantarà! A la recepta original que et donem, també pots afegir-hi una patata cuita tallada a daus.

Com es prepara: Talla quatre bulbs de remolatxa bullida a daus petits. Pela una poma Granny Smith, retira’n el cor i talla-la a daus. Barreja-la amb la remolatxa.

Després, afegeix-hi unes arengades en vinagre tallades a tires juntament amb uns cogombrets picats. Amaneix-ho amb una mica de maionesa i mostassa. Remou-ho tot molt bé. Posa-hi el punt de sal i amaneix-ho amb cibulet picat.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.