{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Si t'apassiona cuinar i tastar nous sabors, segur que gaudeixes del Nadal més que ningú. I és que aquestes festes són l'ocasió ideal per gaudir de sopars exquisits i dinars envoltats d'amics i familiars. Si ja estàs pensant en el menú nadalenc, no pots descuidar els entrants! Aquests platets sempre ens serveixen per anar fent boca. Ja saps quins prepararàs enguany? Nosaltres et proposem tres idees lleugeres, delicioses i fàcils d'elaborar que et poden ajudar a decidir-te. A més a més, totes contenen iogurt, cosa que les fa encara més saludables. Apunta-les!

Entrant núm. 1. Bastonets de pastanaga amb crema de formatge i iogurt

Aquest plat és una manera diferent de sucar; un aperitiu amb moltes vitamines i calci, ideal per obrir la gana!

Ingredients:

 

  • 3 pastanagues grans
  • 3 iogurts Oikos
  • 200 g de formatge per untar
  • Ratlladura de mitja llimona
  • Sal
  • Sucre

 

Preparació:

Per preparar la crema, aboquem els tres iogurts en un bol gran. A continuació hi afegim el formatge, la ratlladura de llimona, una culleradeta de sucre i una altra de sal. Ho batem bé amb les barnilles fins que quedi una textura cremosa i sense grumolls. Tastem la crema abans per rectificar-la de sal i sucre o per afegir-hi més formatge al gust.

Pelem les pastanagues i les tallem a tires allargades. Per presentar aquest deliciós aperitiu, aboca la crema en un got ample i posa'l al mig d'un plat gran. Envolta el got de bastonets de pastanaga, i fet!

Entrant núm. 2. Llagostins amb crema d'alvocat i iogurt

El marisc és un altre plat habitual d'aquestes festes. En comptes d'amanir-lo amb salsa rosa o maionesa, et proposem una crema diferent que segur que t'encantarà.

Ingredients:

  • 500 g de llagostins
  • 1 fulla de llorer
  • Vinagre

Per a la crema:

  • 3 alvocats
  • 1 Oikos
  • 1 gra d'all
  • Suc de mitja llimona
  • Pebre negre
  • Cibulet picat
  • Sal
  • Oli

Preparació:

Comencem bullint els llagostins. Si són congelats és millor que els descongelis abans, però si no, simplement hem de posar aigua a bullir en una olla, amb unes gotes de vinagre i una fulla de llorer. Quan arrenqui el bull, hi afegim els llagostins i els deixem coure durant uns dos minuts. Els traiem immediatament del foc per evitar que es facin malbé i els escorrem. Hi posem aigua freda per sobre per frenar la cocció.

Per preparar la crema tallem els alvocats per la meitat, en traiem el pinyol i els buidem en el got de la batedora. Hi afegim el suc de llimona, el iogurt, el gra d'all, un parell de cullerades d'oli d'oliva, el cibulet, i la sal i el pebre al gust. Ho batem durant un minut fins a obtenir una crema homogènia.

Pelem els llagostins i els servim en una copa de còctel amb la crema pel damunt. Bon profit!

Entrant núm. 3. Tastets vegetals de iogurt i mostassa

Un entrant perfecte per començar qualsevol sopar o dinar de Nadal. Aquí en tens la recepta!

Ingredients:

  • Torradetes de pa
  • Enciam
  • 2 tomàquets
  • 2 ous durs
  • 2 llaunes de tonyina
  • Per a la salsa:
  • 1 Oikos
  • 2 cullerades de mostassa
  • 1 culleradeta de mel

Preparació:

Tallem el tomàquet a trossos molt petits i els posem en un bol. Pelem els ous, els esmicolem i els incorporem. Hi aboquem les dues llaunes de tonyina, sense treure'n tot l'oli d'oliva, i ho barregem bé.

En un bol, aboquem el iogurt, hi afegim la mostassa, la mel i ho batem fins a obtenir la salsa.

Per muntar les torradetes, posem primer a sobre un parell de fulles d'enciam, la barreja vegetal que hem fet i, finalment, un parell de culleradetes de salsa. Més fàcil impossible!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.