{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Inaugurem un espai nou al bloc per compartir els nostres secrets culinaris amb tu! Però la idea és que tots hi col·laboreu i que intercanviem els trucs de cuina que han anat passant per les nostres mans generació rere generació. Avui comencem amb alguns consells perquè el peix no quedi ressec quan el cuinem.

Al forn

Per aconseguir que el peix al forn et quedi més saborós i no es ressequi, pren nota: unta’l abans amb maionesa en lloc de posar-hi oli. Tria, sempre que puguis, cassoles de ceràmica o de fang: són les millors.

Al punt

Quan el cuines a la planxa, sovint es fa per fora però continua gairebé cru per dins. Perquè estigui al punt, prova de passar-lo per la planxa volta i volta i després posa’l al forn a 200 graus. Calcula aproximadament 20 minuts per quilo. Serà més sucós.

Daurada: que no et quedi seca

La daurada és un peix deliciós, però si et passes amb el temps de cocció pot quedar-te una mica seca. Per evitar-ho, marina-la mitja hora abans amb una barreja d’oli i llimona. Així sempre et quedarà molt més sucosa.

Lluç en llet

Has provat mullar el lluç amb llet abans d’arrebossar-lo? Prova-ho. Queda molt més suau i sucós!

Esperem que us hagin agradat els nostres consells i que els poseu en pràctica!

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.