{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMAS
{{freetag}}

Avui et volem sorprendre amb un conjunt de receptes de truita a les quals incorporarem iogurt. Et proposem tres receptes diferents, fàcils de fer i que, de ben segur, sorprendran els teus comensals.

Pot ser que ja hagis utilitzat la llet alguna vegada com a ingredient per preparar una truita i així aconseguir que sigui més esponjosa. Amb el iogurt aconseguiràs un resultat similar i obtindràs receptes amb molt de sabor i una textura molt agradable.

Començarem per una truita de patates amb iogurt!

Per preparar 1 truita (per a 4-6 persones) necessites:

  • 1 ceba
  • 4 patates mitjanes
  • 6 ous
  • 1 iogurt natural Danone
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació de la recepta:

  1. Talla la ceba a mitges llunes molt fines.
  2. En una paella, aboca una quantitat generosa d’oli d’oliva i cou la ceba a foc mitjà durant 10 minuts.
  3. Mentrestant, pela les patates i talla-les a rodanxes ben finetes.
  4. Afegeix les patates a la ceba i cou-ho tot a foc mitjà i tapat durant 15-20 minuts (o fins que les patates estiguin toves).
  5. Escorre molt bé les patates i la ceba.
  6. Bat els ous, barreja’ls amb el iogurt i afegeix-hi les patates i la ceba. Sala-ho al teu gust.
  7. Fes la barreja anterior com si fos una truita, donant-li la volta un parell de vegades durant la cocció.

Tingues en compte que pots afegir un carbassó a les patates per donar un sabor diferent a la truita de patates.

Prova una altra versió diferent afegint una mica de farigola i romaní a la teva truita. També queda molt bona.

Continuem amb una recepta molt original: truita amb iogurt i cibulet

Per preparar 1 truita (per a 2 persones) necessites:

  • 3 ous
  • 3 cullerades soperes de iogurt grec Oikos
  • 1 cullerada sopera de cibulet picat
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació de la recepta:

  1. Bat els ous i barreja’ls amb el iogurt grec Oikos, el cibulet picat, la sal i el pebre negre al gust.
  2. En una paella antiadherent, posa una mica d’oli d’oliva i, quan estigui calent, aboca-hi la barreja anterior i cuina-ho tot com si fos una truita (pels dos costats).

Prova de substituir el cibulet per coriandre o julivert picat i obtindràs uns resultats diferents.

Si prefereixes alleugerir una mica la teva recepta, pots fer servir iogurt natural en comptes de iogurt grec Oikos.

I, per acabar, et volem presentar aquestes originals minitruites d’ou amb iogurt.

Per preparar 6 minitruites necessites:

  • 4 ous
  • 3 cullerades soperes de iogurt natural Danone
  • 60 g d’espinacs frescos
  • 40 g de bacó fumat en llenques
  • Sal
  • Pebre negre
  • Nou moscada
  • Oli d’oliva

Preparació de la recepta:

  1. Bat els ous i barreja’ls amb el iogurt. Salpebra al gust i afegeix-hi un toc de nou moscada.
  2. Ajunta els espinacs picats i el bacó amb els ous i barreja-ho tot molt bé.
  3. Fes les truites en una paella petita untada amb una fina capa d’oli d’oliva (si no tens una paella petita, pots fer la cocció ajudant-te d’un motlle d’emplatar).

Prova de substituir el bacó per formatge emmental o pernil serrà.

Fixa’t en el sabor i la textura deliciosos que obtindràs amb aquest truc d’afegir iogurt a les truites. Esperem que t’agradin i que en gaudeixis. Bon profit!

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre