{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola bloggers!

Estem a l'hivern i, com ja sabeu, dins dels cànons de l'alimentació saludable s'han d'intentar consumir aliments de temporada. Sabeu, per exemple, quines fruites corresponen a aquesta època de l'any? Venja!, penseu en les fruites que més veieu al mercat últimament: les taronges, les mandarines, les maduixes i maduixots, la llimona…

Quin riques! Però, hi ha un aliment que ens senti bé en qualsevol època de l'any i del com existeixen múltiples varietats, el yoghourt. Es tracta d'un aliment completíssim que s'elabora a partir de la fermentació de la llet amb dos bacteris específics, el Lactobacillus bulgaricus i  el Streptococcus thermophilus. El iogurt és un aliment que agrada a tota la família i ens aporta proteïnes d'alt valor biològic i calci.

I menjar iogurt no té gens d'avorrit, és molt versàtil. Així que us proposo barrejar el  yoghourt amb les fruites de temporada (hivern en aquest cas) per elaborar unes postres que deixaran als vostres comensals amb la boca oberta. I és que les postres correspon amb el final del menjar, dóna pas a la sobretaula, a la tertúlia, a compartir emocions amb els teus i, a més, és el sabor que més recordarem del menjar que ja ha finalitzat.

A veure què us semblen aquests 10 postres originals, frescs i de temporada perquè gaudiu amb els vostres. Trieu el que més s'emmotlli a la vostra personalitat:
•Pels xocolaters: Coulant de xocolata negra i cor vermell amb mousse de iogurt danone
•Pels fredolics: Crema de iogurt grec amb ganaché calent i aires de taronja.
•Per als enamorats: Bescuit de iogurt i maduixes
•Per als apassionats: Mousse de iogurt amb fruits vermells
•Per als indecisos: Macedònia de fruites amb iogurt
•Pels afectuosos: Mousse de yoghourt i llimona
•Per als atrevits: Crema àcida de yoghourt i llimona
•Pels quals els rebels: Gelat de yoghourt i taronja
•Per als famolencs: Congret de cítrics i iogurt amb aroma de coco
•Per als elegants: Copa de llimona amb iogurt

Recordeu incloure les postres més suaus en el vostre dia a dia i deixeu els més complets per als dies especials.

Ja m'explicareu què us han semblat!

Salutacions ben dolces,

Laia

Community Manager de Danon

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.