{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Et proposem idees delicioses de postres de llet. Pren nota d’aquestes receptes irresistibles per als teus fills!

2 postres amb llet ideals per a infants

Galetes de llet amb trossets de xocolata

Poden ser unes postres o formar part de l’esmorzar o del berenar. Aquestes galetes casolanes són sanes, delicioses i molt fàcils de fer. Apunta-te’n la recepta!

Ingredients per preparar galetes de llet amb trossets de xocolata

  • 250 ml de llet
  • 100 g de sucre
  • 400 g de farina
  • 2 ous
  • 2 cullerades de llevat
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 1 grapat de trossets de xocolata
  • Una mica de sal

Passem la farina, el sucre i el llevat per un colador, i ho posem tot en un recipient. A aquests tres ingredients, els incorporem la mica de sal, l’essència de vainilla, els trossets de xocolata i els dos ous. Et recomanem que, una vegada barrejat, treballis la massa amb les mans per aconseguir pastar-la millor.

Deixem reposar la massa uns deu minuts. Enfarinem una mica un tros del taulell de cuina que estigui ben net i, amb un corró, hi estenem la massa. Amb els motllos de galeta comencem a tallar la massa, la col·loquem a la safata del forn i la deixem coure durant uns 20 minuts a 180 °C.

Els nostres consells: si no tens motllos especials per a galetes, pots tallar la massa amb la part superior de qualsevol got. Encara és més fàcil i econòmic!

Llet cuita

Aquestes postres procedeixen de l’Amèrica Llatina i s’assemblen molt al flam. N’hi ha infinites varietats, però aquí en tens una recepta clàssica i deliciosa:

Ingredients per preparar llet cuita

  • 1 l de llet
  • 6 ous
  • 2 tasses de sucre
  • 2 culleradetes d’essència de vainilla

Batem els ous en un bol amb l’ajuda d’una batedora de barnilles. A continuació hi afegim mitja tassa de sucre, l’essència de vainilla i ho continuem batent fins que es dissolgui el sucre. Posem el litre de llet en un recipient gran i hi afegim la barreja que hem fet amb els ous sense deixar-ho de remenar.

Posem una tassa i mitja de sucre en una olla a foc intermedi i ho remenem constantment fins que es fongui del tot i es formi una textura caramel·litzada. És important evitar que bulli perquè no es cremi ni agafi un regust amarg.

Aboquem el caramel a un motlle refractari i hi tirem al damunt la barreja que hem fet amb la llet. Ho introduïm al forn i ho deixem coure uns 30 minuts a 200 ?C.

Els nostres consells: l’essència de vainilla es pot substituir per ratlladura de llimona, de taronja o bé per aigua de flor de taronger.

Què t’han semblat aquestes postres amb llet? Són una manera ideal de prendre calci i, a més, són tan fàcils de preparar que podràs elaborar-les amb els teus fills. T’animes a tastar-les?

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre