{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Les postres làcties són una manera estupenda de prendre el calci que necessitem per ajudar a mantenir els músculs, les dents i els ossos en bones condicions. El fet que siguin postres no vol dir que no puguin ser saludables. De fet, les receptes que t’ensenyem a continuació contenen ingredients que ens aporten nutrients com ara calci, vitamines i fibra. Vols gaudir amb un capritx deliciós i saludable? Pren-ne nota!

Postres làcties senzilles i irresistibles:

Smoothie de maduixa i plàtan

No hi ha res millor per combatre la calor que un batut de fruites ben fresquet. El plàtan i les maduixes són rics en potassi, fibraivitamina A, de manera que quan es combinen, a més de ser deliciosos, són molt saludables.

Ingredients per preparar un smoothie de maduixa i plàtan

  • 10 maduixes mitjanes
  • 1 plàtan
  • 1 iogurt natural Danone
  • 1 got de llet
  • 2 glaçons
  • 1 culleradeta de sucre morè

Rentem les maduixes i les piquem a trossets petits. Pelem el plàtan i el tallem a rodanxes. Afegim les peces de fruita al got de la batedora o a la liquadora, seguides del iogurt, la llet, el sucre i els gels. Ho batem tot durant un minut aproximadament fins que quedi una barreja líquida i homogènia. Deixem reposar el batut durant uns minuts perquè el gel picat s’acabi de desfer i... llest!

Els nostres consells: per millorar la presentació de l’smoothie, pots tallar una maduixa i encaixar-la a la vora del recipient on el serveixis. També pots decorar-lo amb una culleradeta de cacau empolsada pel damunt.

Pastís de formatge fresc

Per fer aquesta recepta farem servir formatge fresc, perquè a més de ser ric en calci, també és baix en greix si triem un formatge 0 %. Si en triem un de sencer, no és baix en greix. Et sorprendràs de com de fàcil és fer aquest pastís!

Ingredients per preparar un pastís de formatge fresc

  • 250 g de formatge fresc 0 % matèria grassa
  • 3 clares d’ou
  • 1 got de llet
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de llevat
  • 3 cullerades de sucre
  • Melmelada de gerds (opcional)

Preescalfem el forn a màxima potència. Mentrestant, tallem a trossets el formatge fresc i el posem al got de la batedora. Hi afegim a continuació les clares d’ou, la llet, la farina, el llevat i el sucre i ho batem tot fins que es barregin bé tots els ingredients.

Untem un motlle refractari amb una miqueta de mantega perquè no se’ns hi enganxi el pastís. Hi aboquem la barreja i el fiquem al forn durant uns 40 minuts a 180 graus. Quan estigui llest, deixem refredar el pastís, el desemmotllem i el fiquem al frigorífic per servir-lo fred. A l’hora de menjar-lo, podem afegir-hi una fina capa de melmelada pel damunt. Ja tenim les postres llestes. Delicioses!

Copa de cereals i iogurt

Aquesta recepta ens val tant per a l’esmorzar com per al berenar i, evidentment, per a les postres. Es tracta d’unes postres sanes i molt ràpides de fer que contenen calci procedent del iogurt, vitamines de les fruites i fibra dels cereals. Apunta-t’ho!

Ingredients per preparar una copa de cereals amb iogurt

  • 1 Oikos de Danone
  • 4 maduixes mitjanes
  • 1 grapadet de nabius
  • 50 g de cereals integrals

Rentem la fruita i tallem les maduixes a trossets petits. En una copa o en un got ample de vidre, disposem els ingredients per capes: primer una de maduixes, després una de iogurt i, a continuació, una altra més de cereals. Repetim el procés fins que acabem amb l’última capa, a la qual afegirem el grapadet de nabius. Agafa una cullera de mànec llarg, i a gaudir!

Els nostres consells: recorda que pots variar aquesta recepta al teu gust afegint-hi la fruita que més t’agradi, canviant el tipus de cereals o el gust del iogurt, tu tries!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre