{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Som conscients que és molt important alimentar-nos de manera sana i equilibrada, però parlem clar: a qui no li ve de gust de tant en tant un petit caprici en forma de dolç? Sobretot després de dinar o de sopar! Per això mateix hem ideat tres postres lleugeres dolces i delicioses. Podem servir-les totes tres tant per postres com per berenar. Vols preparar-les amb nosaltres?

Postres amb fruites

Unes postres lleugeres, fresquetes i amb molt de gust. Requereixen una mica de temps i d’elaboració, però t’assegurem que el resultat és extraordinari. Aquí et deixem la recepta d’aquest gelat casolà per si t’animes a preparar-lo.

Gelat de cirera

Ingredients:

  • ½ kg de cireres sense pinyol
  • 2 iogurts Vitalinea
  • 250 g de sucre
  • 140 g de formatge fresc batut 0 % matèria grassa

Preparació:

Per fer aquestes postres hem de muntar la nata a la batedora i després reservar-la en un recipient. Fiquem les cireres, rentades i desossades al got de la batedora. Hi incorporem el iogurt remenat amb una cullera i ho batem tot. Quan obtinguem una massa líquida, l’afegim a la nata que havíem reservat i ho barregem tot amb les varetes.

I ja està el gelat! El fiquem al congelador durant tres hores, traient-lo cada 30 minuts per tornar-lo a barrejar amb les varetes. D’aquesta manera evitarem que es formin cristalls. Després d’aquest període de temps, el traiem del congelador i el servim.

Postres amb fruita per lluir-te

En aquest cas continuem amb les postres lleugeres amb fruita, però aquesta vegada te’n presentem unes d’elegants i delicioses amb què triomfaràs després d’un sopar o d’una celebració. T’enamoraràs d’aquest sorbet tan refrescant!

Sorbet de mango i mandarina

Ingredients:

  • 3 mandarines
  • 1 mango
  • 1 iogurt Vitalinea
  • 1 got petit de llet
  • 1 cullerada de sucre de canya integral

Preparació:

Pelem el mango i les mandarines. Els trossegem ben petits i els fiquem al congelador. Quan la fruita estigui congelada, la traiem i la incorporem al got de la batedora o la liquadora. A continuació hi afegim el sucre de canya integral, la llet, el iogurt i ho batem tot fins a aconseguir una crema homogènia. Per assegurar l’efecte visual d’aquestes postres lleugeres, les servim en una copa alta.

Postres lleugeres i ràpides

Pot ser una idea magnífica per als esmorzars, però si preparem la recepta amb menys quantitat, també pot complir la funció de postres lleugeres. Aprèn a preparar aquest smoothie bowl de plàtan i taronja ple de vitamina.

Postres delicioses i amb pocs greixos: smoothie bowl

Ingredients:

  • 1 plàtan madur
  • 1 taronja
  • 1 iogurt Vitalinea
  • 1 rajolí de suc de llimona

Per al topping:

  • 1 grapadet de nous trossejades
  • 1 grapadet de llavors de xocolata
  • 1 grapadet de fruites vermelles

Preparació:

Pelem el mango i la taronja, els trossegem i els posem a la liquadora o a la batedora. Hi afegim el iogurt i un raig de suc de llimona. Ho batem fins a obtenir una barreja espessa i homogènia. Aboquem la barreja en un bol gran i hi afegim el topping pel damunt: les nous trossejades, la xocolata i les fruites vermelles.

Què t’han semblat aquestes postres lleugeres? Les hem elaborades totes amb Vitalinea, una llet fermentada natural i descremada amb pocs greixos.

*Les postres lleugeres a què fem referència contenen com a mínim un 30 % menys de quilocalories que la mitjana de postres dolces.

Com es prepara?