{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Som conscients que és molt important alimentar-nos de manera sana i equilibrada, però parlem clar: a qui no li ve de gust de tant en tant un petit caprici en forma de dolç? Sobretot després de dinar o de sopar! Per això mateix hem ideat tres postres lleugeres dolces i delicioses. Podem servir-les totes tres tant per postres com per berenar. Vols preparar-les amb nosaltres?

Postres amb fruites

Unes postres lleugeres, fresquetes i amb molt de gust. Requereixen una mica de temps i d’elaboració, però t’assegurem que el resultat és extraordinari. Aquí et deixem la recepta d’aquest gelat casolà per si t’animes a preparar-lo.

Gelat de cirera

Ingredients:

  • ½ kg de cireres sense pinyol
  • 2 iogurts Vitalinea
  • 250 g de sucre
  • 140 g de formatge fresc batut 0 % matèria grassa

Preparació:

Per fer aquestes postres hem de muntar la nata a la batedora i després reservar-la en un recipient. Fiquem les cireres, rentades i desossades al got de la batedora. Hi incorporem el iogurt remenat amb una cullera i ho batem tot. Quan obtinguem una massa líquida, l’afegim a la nata que havíem reservat i ho barregem tot amb les varetes.

I ja està el gelat! El fiquem al congelador durant tres hores, traient-lo cada 30 minuts per tornar-lo a barrejar amb les varetes. D’aquesta manera evitarem que es formin cristalls. Després d’aquest període de temps, el traiem del congelador i el servim.

Postres amb fruita per lluir-te

En aquest cas continuem amb les postres lleugeres amb fruita, però aquesta vegada te’n presentem unes d’elegants i delicioses amb què triomfaràs després d’un sopar o d’una celebració. T’enamoraràs d’aquest sorbet tan refrescant!

Sorbet de mango i mandarina

Ingredients:

  • 3 mandarines
  • 1 mango
  • 1 iogurt Vitalinea
  • 1 got petit de llet
  • 1 cullerada de sucre de canya integral

Preparació:

Pelem el mango i les mandarines. Els trossegem ben petits i els fiquem al congelador. Quan la fruita estigui congelada, la traiem i la incorporem al got de la batedora o la liquadora. A continuació hi afegim el sucre de canya integral, la llet, el iogurt i ho batem tot fins a aconseguir una crema homogènia. Per assegurar l’efecte visual d’aquestes postres lleugeres, les servim en una copa alta.

Postres lleugeres i ràpides

Pot ser una idea magnífica per als esmorzars, però si preparem la recepta amb menys quantitat, també pot complir la funció de postres lleugeres. Aprèn a preparar aquest smoothie bowl de plàtan i taronja ple de vitamina.

Postres delicioses i amb pocs greixos: smoothie bowl

Ingredients:

  • 1 plàtan madur
  • 1 taronja
  • 1 iogurt Vitalinea
  • 1 rajolí de suc de llimona

Per al topping:

  • 1 grapadet de nous trossejades
  • 1 grapadet de llavors de xocolata
  • 1 grapadet de fruites vermelles

Preparació:

Pelem el mango i la taronja, els trossegem i els posem a la liquadora o a la batedora. Hi afegim el iogurt i un raig de suc de llimona. Ho batem fins a obtenir una barreja espessa i homogènia. Aboquem la barreja en un bol gran i hi afegim el topping pel damunt: les nous trossejades, la xocolata i les fruites vermelles.

Què t’han semblat aquestes postres lleugeres? Les hem elaborades totes amb Vitalinea, una llet fermentada natural i descremada amb pocs greixos.

*Les postres lleugeres a què fem referència contenen com a mínim un 30 % menys de quilocalories que la mitjana de postres dolces.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.