{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Aquest any ens toca passar setmana santa a casa, però no volem que el confinament ens tregui les ganes de gaudir i celebrar. Ens ve de gust seguir gaudint de les tradicions com la mona de Pasqua! Així que, veiem com preparar la nostra mona a casa.

 

Prepararem un pa de pessic "tradicional" com a base. Nosaltres apostem pel pa de pessic de xocolata, perquè tant el gust com el color de la nostra mona s'assembli a el típic ou de xocolata tradicional d'aquestes dates, però si preferiu menys xocolata i més gust de pa de pessic també podeu preparar el pa de pessic de llimona.

 

Un cop tenim llest el nostre pa de pessic, ens posem mans a l'obra amb la cobertura, una base de xocolata blanca amb franges de xocolata amb llet:

 

Ingredients:

150 gr Xocolata blanca

50 gr Xocolata amb llet de cobertura (rajola de xocolata convencional)

 

  1. Trenquem la rajola de xocolata blanca a trossets i la desfem a el bany maria o al microones. (Per a aquest últim pas, és important que anem realitzant tandes de 30 minuts, per anar remenant, perquè sinó se'ns pot cremar la part superficial de la xocolata i la part interior no arribaria a fondre). Un cop, tenim el nostre xocolata blanca en format líquid, cobrim amb una espàtula tota la vora del nostre pa de pessic.

 

  1. Seguidament, fonem la xocolata de cobertura (rajola de xocolata negra convencional) de la mateixa manera, al bany maria o al microones i tandes de 30 segons. El col·loquem en una màniga amb filtre fina i decorem la nostra mona com mes ens agradi (ratlles, tops, dibuixos, escrivint els nostres noms ... deixem volar la nostra creativitat!) Nosaltres apostem per realitzar ratlles amb una separació d'uns 4 centímetres entre si. Amb la punta d'un ganivet fem ratlles en sentit contrari per aconseguir quadrats.

 

  1. Afegim ous de xocolata a la superfície, boletes de xocolata o qualsevol complement que ens vingui de gust per decorar la nostra mona.

 

I ara, a gaudir de la mona!

Com es prepara?