{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Us animeu a fer torrons a casa per a aquestes festes? Preparar-ne és fàcil i divertit!

  • Torró de Xixona: comenceu fent un almívar amb 200 ml de mel i 30 g de sucre a foc lent. Tritureu tan finament com pugueu 200 g d’ametlles torrades i pelades i afegiu-hi una clara d’ou a punt de neu. Ja fora del foc, barregeu les dues preparacions fins que en quedi una pasta homogènia. Deixeu-la reposar uns quants minuts, repartiu-la en motlles plans untats amb oli, i tapeu-los amb pa d’àngel o paper de plàstic. Cobriu-los amb un drap, poseu-hi un pes a sobre i deixeu-los reposar un parell de dies.
  • Torró de rovell d’ou: un altre clàssic entre els torrons nadalencs! Barregeu 80 ml d’aigua i 220 g de sucre i prepareu un almívar a foc lent. Deixeu-ho refredar una mica, i després afegiu-hi 3 rovells d’ou batuts i 200 g d’ametlles mòltes. Torneu a posar al foc la barreja durant un parell de minuts, col·loqueu-la en un motlle, pressionant bé, i deixeu-ho refredar. Com ho veieu? Oi que no és difícil? Ara només heu de posar-hi sucre per sobre i cremar-lo.
  • Torró de nata i nous: poseu en un cassó 60 g de nata per muntar, 150 g de sucre i 12 g de llet en pols. Remeneu-ho bé a foc lent fins a tenir un almívar espès (ja veieu que gairebé tots els torrons comencen per aquí, fent un almívar). Un cop retirat del foc, incorporeu-hi 150 g d’ametlla mòlta i 50 g de nous trossejades. Poseu la barreja en un recipient rectangular folrat amb paper vegetal. Pressioneu-ho bé perquè no quedi cap forat, això ho podeu fer tota la família amb les mans ben netes, és molt divertit! Quan hagi reposat unes quantes hores, cobriu la part superior del torró amb xocolata fondant. Una vegada la cobertura de xocolata quedi dura i freda, res més, ja estarà a punt per tastar-lo en bona companyia!
  • Torró de xocolata amb arròs inflat: als nens els encanta! Per preparar-lo, comenceu fonent 100 g de llard en un cassó, afegiu-hi 300 g de xocolata amb llet i 250 g de xocolata negra, totes dues xocolates ben picades. Ho manteniu al foc fins que la xocolata estigui fosa i aconseguiu una barreja homogènia. Una vegada retirada del foc, hi afegiu 80 g d’arròs inflat, ho col·loqueu tot en un motlle i ho deixeu refredar a la nevera fins que la xocolata quedi dura. Un torró molt apreciat entre els petits que, ja ho heu vist, és ben fàcil de fer a casa!
  • Torró de massapà: prepareu un almívar a foc lent amb 250 g de sucre de llustre, la pell ratllada d’una llimona i 80 ml d’aigua. Incorporeu-hi 250 g d’ametlla mòlta i ho barregeu bé perquè quedi homogeni. Decoreu-ho amb nous o pinyons, pinteu-ho amb ou i fornegeu-ho uns quants minuts per aconseguir un efecte daurat. I us proposo una idea per fer-ho de manera una mica més original: sobre una safata de forn folrada amb paper, podeu estendre una capa de massapà, a sobre posar-hi fruita confitada i després una altra capa de massapà. Què us sembla?
  • Torró de coco: molt senzill! Barregeu en un cassó gran una tassa de coco ratllat, dues tasses de sucre, vainilla en pols, mitja tassa de llet, una mica de sal i 10 g de mantega. Deixeu-ho a foc suau, remenant per evitar que s’enganxi. Quan comenci a espessir, afluixeu el foc, esteneu-ho sobre una placa sucada d’oli i talleu-ho a quadrats. Com ho veieu? Si voleu que quedi encara més bo, ho podeu cobrir amb xocolata fosa.

Quin preferiu? Quin torró us agrada més? Animeu-vos a fer el vostre propi torró casolà i passareu un Nadal més saludable i divertit en família!

    

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.