{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Tot el que cal saber del brunch

Hipster, bestie, geek o mainstream. Aquestes són algunes de les paraules que podem escoltar avui al carrer. I han arribat per quedar-se. I no només el vocabulari anglès és el que ha arribat trepitjant fort, també ho han fet algunes de les seves tradicions. I si n’hi ha una que ens encanta, aquesta és el brunch. Aquella deliciosa mescla entre un esmorzar i un dinar, plena de taules amb estovalles blanques immaculades i plats i plats carregats de delicatesen perfectament col·locades. I es que així, qui pot resistir-se?

Brunch?

Tots hem sentit aquesta paraula milers de vegades i fins i tot, segurament, hem anat a més d’un. Però sabem realment què significa i d’on prové? La paraula brunch sorgeix de la unió de breakfask (esmorzar) i lunch (dinar). Així, només sentir el nom, pots fer-te una idea de en què consisteix aquest deliciós esdeveniment.

Originàriament jove

Diuen que aquest híbrid entre l’esmorzar i el dinar, va néixer per i per als joves. Els caps de setmana, al haver sortit la nit anterior, es despertaven massa aviat per dinar i massa tard per esmorzar. Així que van decidir crear la mescla perfecta entre anar a esmorzar i sortir a dinar.

Dolç i salat

Si és una mescla entre dos àpats i una mescla entre dues paraules, perquè els seus aliments no haurien d’estar mesclats? En un brunch pots trobar a la mateixa taula crestes de tonyina, fruita, canapès, ous remenats i formatge. Hi ha moltes combinacions possibles!

Brunch equilibrat

Encara que hi ha molts plats que són benvinguts, si volem gaudir d’un brunch equilibrat, hi ha alguns aliments que no hi poden de faltar:

  • Fruites i verdures

Fruita tropical, cítrics, fruits secs o del bosc. Sigui com sigui la fruita, no te l’oblidis! I si prefereixes un batut, pots afegir-hi pastanaga, enciam o api.

  • Làctics

El iogurt és un amfitrió excel·lent ja que combina molt bé amb les fruites, els cereals o les llavors. A més, pots preparar-te un deliciós smoothie i convertir-te en el rei de la festa!

  • Pa

Hi ha tantes varietats de pa que triar serà un problema. Torra’l i acompanya’l amb melmelades o embotits, no podràs parar!

Sigui com sigui, un brunch sempre és una bona oportunitat per compartir moments amb la família o els amics i passar un diumenge diferent.

Com es prepara?