{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Tot el que cal saber del brunch

Hipster, bestie, geek o mainstream. Aquestes són algunes de les paraules que podem escoltar avui al carrer. I han arribat per quedar-se. I no només el vocabulari anglès és el que ha arribat trepitjant fort, també ho han fet algunes de les seves tradicions. I si n’hi ha una que ens encanta, aquesta és el brunch. Aquella deliciosa mescla entre un esmorzar i un dinar, plena de taules amb estovalles blanques immaculades i plats i plats carregats de delicatesen perfectament col·locades. I es que així, qui pot resistir-se?

Brunch?

Tots hem sentit aquesta paraula milers de vegades i fins i tot, segurament, hem anat a més d’un. Però sabem realment què significa i d’on prové? La paraula brunch sorgeix de la unió de breakfask (esmorzar) i lunch (dinar). Així, només sentir el nom, pots fer-te una idea de en què consisteix aquest deliciós esdeveniment.

Originàriament jove

Diuen que aquest híbrid entre l’esmorzar i el dinar, va néixer per i per als joves. Els caps de setmana, al haver sortit la nit anterior, es despertaven massa aviat per dinar i massa tard per esmorzar. Així que van decidir crear la mescla perfecta entre anar a esmorzar i sortir a dinar.

Dolç i salat

Si és una mescla entre dos àpats i una mescla entre dues paraules, perquè els seus aliments no haurien d’estar mesclats? En un brunch pots trobar a la mateixa taula crestes de tonyina, fruita, canapès, ous remenats i formatge. Hi ha moltes combinacions possibles!

Brunch equilibrat

Encara que hi ha molts plats que són benvinguts, si volem gaudir d’un brunch equilibrat, hi ha alguns aliments que no hi poden de faltar:

  • Fruites i verdures

Fruita tropical, cítrics, fruits secs o del bosc. Sigui com sigui la fruita, no te l’oblidis! I si prefereixes un batut, pots afegir-hi pastanaga, enciam o api.

  • Làctics

El iogurt és un amfitrió excel·lent ja que combina molt bé amb les fruites, els cereals o les llavors. A més, pots preparar-te un deliciós smoothie i convertir-te en el rei de la festa!

  • Pa

Hi ha tantes varietats de pa que triar serà un problema. Torra’l i acompanya’l amb melmelades o embotits, no podràs parar!

Sigui com sigui, un brunch sempre és una bona oportunitat per compartir moments amb la família o els amics i passar un diumenge diferent.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre