{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

La crema de xocolata són unes postres rodones, però, a més a més, pots combinar-la amb altres ingredients i preparar creacions boníssimes. A continuació et donem tres idees de receptes diferents amb Vitalinea Crema de Chocolate perquè en tinguis algun exemple.

3 receptes per a crema de xocolata

Ara veurem tres receptes de crema de xocolata diferents. La primera és una copa de xocolata i pera amb un toc molt vistós de fruita. Després t’ensenyarem com preparar un pastisset de pasta de full amb xocolata i fruites del bosc, molt acolorit. I, per acabar, tot un clàssic: un pa de pessic de crema de xocolata al qual no et voldràs resistir. Endavant!

COPA DE XOCOLATA I PERA

Ingredients (per a 2 persones):

  • 2 peres mitjanes
  • 4 cullerades de flocs de civada
  • 2 culleradetes de mel
  • 1 Vitalinea Crema de Chocolate

Elaboració:

Pela les peres i talla-les a trossos petits. Posa els trossos en un bol apte per a microones i afegeix-hi els flocs de civada i la mel. Cuina-ho 2 minuts a potència màxima. Barreja-ho tot bé i distribueix-ho en dos gots petits, aixafant-ho per formar una capa recta. Deixa-ho refredar uns minuts.

Reparteix la crema de xocolata entre els dos gots i serveix-los amb uns flocs de civada al damunt. És perfecte per a un berenar!

PASTISSET DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA I FRUITES DEL BOSC

T’animes a cuinar una mica més que a la primera recepta? Veuràs que aquesta proposta també és molt fàcil. Es tracta de fer un pastisset de pasta de full amb fruites, però amb el toc de la xocolata. Ràpid i adaptable a les teves fruites preferides, vinga!

Ingredients (per a 4 persones):

  • Massa de pasta de full
  • 1 ou
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 Vitalinea Crema de Chocolate
  • Maduixes, nabius i gerds (o altres fruites, al teu gust)

Elaboració:

Escalfa el forn a 220 ºC. Talla 4 rectangles de la massa de pasta de full per fer les racions individuals. Pinta’ls amb ou batut, empolvora’ls amb una mica de sucre i punxa’ls amb una forquilla perquè no s’inflin gaire. Forneja’ls fins que la pasta de full estigui ben daurada.

Una vegada fora del forn, i quan els pastissets estiguin freds, unta amb una mica de crema de xocolata la pasta de full.

Talla les maduixes a làmines i col·loca’n els trossos al teu gust per sobre, amb els nabius i els gerds. Regala-t’ho per esmorzar el teu dia de festa!

PA DE PESSIC DE CREMA DE XOCOLATA

O potser… et ve més de gust un pa de pessic? Som-hi!

Ingredients (per a 2 persones):

  • 1 ou
  • 40 g de sucre
  • 1 Vitalinea Crema de Chocolate
  • 60 g de farina
  • 4 g de llevat en pols

Elaboració:

Escalfa el forn a 180 ºC. Pots fer-lo en un motlle de silicona o, si és un motlle de metall, hauràs d’untar-lo amb oli o mantega i empolvorar-lo amb farina, perquè no s’hi enganxi. Deixa preparat el motlle abans de començar la massa.

I ara, a fer el pa de pessic! Bat bé l’ou amb el sucre, fins a aconseguir una massa gairebé blanca i ben emulsionada. Afegeix-hi la crema de xocolata i barreja-ho. Incorpora-hi la farina i el llevat en pols, a poc a poc perquè no es facin grumolls. Ja tens la massa a punt, així que posa-la al motlle i forneja-la a 180 ºC uns 30 minuts. Sempre és recomanable que punxis el pa de pessic per assegurar-te que l’interior està ben cuit. Cada forn és diferent!

Gaudeix de Vitalinea Crema de Chocolate i de totes les seves possibilitats!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.