{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

La crema de xocolata són unes postres rodones, però, a més a més, pots combinar-la amb altres ingredients i preparar creacions boníssimes. A continuació et donem tres idees de receptes diferents amb Vitalinea Crema de Chocolate perquè en tinguis algun exemple.

3 receptes per a crema de xocolata

Ara veurem tres receptes de crema de xocolata diferents. La primera és una copa de xocolata i pera amb un toc molt vistós de fruita. Després t’ensenyarem com preparar un pastisset de pasta de full amb xocolata i fruites del bosc, molt acolorit. I, per acabar, tot un clàssic: un pa de pessic de crema de xocolata al qual no et voldràs resistir. Endavant!

COPA DE XOCOLATA I PERA

Ingredients (per a 2 persones):

  • 2 peres mitjanes
  • 4 cullerades de flocs de civada
  • 2 culleradetes de mel
  • 1 Vitalinea Crema de Chocolate

Elaboració:

Pela les peres i talla-les a trossos petits. Posa els trossos en un bol apte per a microones i afegeix-hi els flocs de civada i la mel. Cuina-ho 2 minuts a potència màxima. Barreja-ho tot bé i distribueix-ho en dos gots petits, aixafant-ho per formar una capa recta. Deixa-ho refredar uns minuts.

Reparteix la crema de xocolata entre els dos gots i serveix-los amb uns flocs de civada al damunt. És perfecte per a un berenar!

PASTISSET DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA I FRUITES DEL BOSC

T’animes a cuinar una mica més que a la primera recepta? Veuràs que aquesta proposta també és molt fàcil. Es tracta de fer un pastisset de pasta de full amb fruites, però amb el toc de la xocolata. Ràpid i adaptable a les teves fruites preferides, vinga!

Ingredients (per a 4 persones):

  • Massa de pasta de full
  • 1 ou
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 Vitalinea Crema de Chocolate
  • Maduixes, nabius i gerds (o altres fruites, al teu gust)

Elaboració:

Escalfa el forn a 220 ºC. Talla 4 rectangles de la massa de pasta de full per fer les racions individuals. Pinta’ls amb ou batut, empolvora’ls amb una mica de sucre i punxa’ls amb una forquilla perquè no s’inflin gaire. Forneja’ls fins que la pasta de full estigui ben daurada.

Una vegada fora del forn, i quan els pastissets estiguin freds, unta amb una mica de crema de xocolata la pasta de full.

Talla les maduixes a làmines i col·loca’n els trossos al teu gust per sobre, amb els nabius i els gerds. Regala-t’ho per esmorzar el teu dia de festa!

PA DE PESSIC DE CREMA DE XOCOLATA

O potser… et ve més de gust un pa de pessic? Som-hi!

Ingredients (per a 2 persones):

  • 1 ou
  • 40 g de sucre
  • 1 Vitalinea Crema de Chocolate
  • 60 g de farina
  • 4 g de llevat en pols

Elaboració:

Escalfa el forn a 180 ºC. Pots fer-lo en un motlle de silicona o, si és un motlle de metall, hauràs d’untar-lo amb oli o mantega i empolvorar-lo amb farina, perquè no s’hi enganxi. Deixa preparat el motlle abans de començar la massa.

I ara, a fer el pa de pessic! Bat bé l’ou amb el sucre, fins a aconseguir una massa gairebé blanca i ben emulsionada. Afegeix-hi la crema de xocolata i barreja-ho. Incorpora-hi la farina i el llevat en pols, a poc a poc perquè no es facin grumolls. Ja tens la massa a punt, així que posa-la al motlle i forneja-la a 180 ºC uns 30 minuts. Sempre és recomanable que punxis el pa de pessic per assegurar-te que l’interior està ben cuit. Cada forn és diferent!

Gaudeix de Vitalinea Crema de Chocolate i de totes les seves possibilitats!

Com es prepara?