{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola de nou!

És evident que a tots ens agrada permetre'ns un capritxet dolç de tant en tant, però sense renunciar a continuar cuidant-nos l'alimentació. Molts de nosaltres gaudim d'un yoghourt perquè és una de les formes més sanes d'endolcir qualsevol moment i, gràcies a la gran varietat de sabors que existeixen, sempre trobem el que ens ve de gust. Però com que és un aliment que solem prendre diàriament, en ocasions ens pot resultar una mica rutinari, malgrat que ens encanti el sabor que té. Per sort hi ha moltes maneres d'endolcir els yoghourts de forma senzilla, i així el nostre paladar pot gaudir de noves experiències.

Si ets fan del iogurt natural de tota la vida però et resulta una mica insuls, sempre li pots afegir una culleradeta de sucre i així aconseguiràs un punt extra d'energia i de sabor. Però si prefereixes reduir les calories extres del sucre, sempre pots afegir-hi sucre morè, que conté més nutrients i menys calories.

Si, en canvi, ets més de iogurts de sabors, sempre és bona idea afegir-hi una mica de fruita. Us recomano que feu servir la mateixa fruita del gust del vostre yoghourt; així gaudireu més tant del gust de la fruita com de la textura del yoghourt, perquè els sabors es complementaran i es potenciaran entre si. En definitiva, el trobareu molt més bo.

Tot i que també podem provar de barrejar diferents sabors, sempre que siguin sabors que es complementin. Us deixo una recepta molt senzilla que vaig tastar l'altre dia i així podreu comprovar el partit que podeu treure dels vostres yoghourts.

Espero que us agradi!

RECEPTA Reducció de cítrics, fruites vermelles i Mousse de iogurt Danone®
Ingredients (4 persones)

Nivell de dificultat 1

  • maduixes del bosc
  • gerds
  • groselles
  • pell de taronja
  • maduixes confitades
  • aigua/sucre

Preparació
Primer pas – Reducció de cítrics
Poseu en un cassó a foc mitjà perquè redueixin a la meitat durant 8 minuts:

  • suc de fruita de la passió
  • suc de mandarina
  • almívar tant per tant (mateixa proporció de sucre i d'aigua)

Segon pas – Muntar les postres
Col·loqueu les maduixes del bosc, els gerds i les groselles

  • Banyeu les fruites vermelles amb el xarop  de cítrics
  • Afegiu-hi la Mousse de iogurt Danone®

Tercer pas – Acabarem amb la decoració

  • Afegiu-hi les pells finetes de taronja i  la maduixa confitada

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.