{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Comencem l'última setmana de setembre i la primera de la tardor, i ho fem amb noves receptes culinàries. I ja us ho avanço, n'hi ha algunes… de molt originals! Així que si voleu ser uns autèntics amfitrions en els pròxims àpats que organitzeu a casa vostra, us recomano que prepareu algun dels plats següents per impressionar els vostres convidats.

Fa poc, a través del blog, ens en vam anar de viatge gastronòmic per diversos països on el iogurt té especial protagonisme entre els seus plats. La nostra primera parada va ser a Grècia, vam conèixer algunes de les seves receptes amb iogurt més famoses i vam parlar del iogurt grec. I és que ha estat i és, sens dubte, un ingredient imprescindible en la seva cuina.

El iogurt Griego de Danone avui ja és un aliment molt desitjat i corrent a la nostra cuina. A continuació us presento algunes idees per posar en pràctica aquest cap de setmana i sorprendre els vostres.

Comencem amb alguns suggeriments per a aperitius i entrants:

Per als plats principals us recomano els següents:

Si no voleu que el iogurt sigui l'ingredient central de la vostra proposta, una bona alternativa és preparar un acompanyament amb aquest ingredient per al segon plat, per exemple. Proveu-ho amb unes patates de luxe amb salsa de iogurt Griego. Agradaran a tothom!

Per a les postres, us porto idees en dos formats:

Quin us ha agradat més? Segur que teniu receptes pròpies…
Compartiu-les amb nosaltres!

Salut!

Laia
Community Manager de Danone

Com es prepara?