{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Hola a tothom!

Comencem l'última setmana de setembre i la primera de la tardor, i ho fem amb noves receptes culinàries. I ja us ho avanço, n'hi ha algunes… de molt originals! Així que si voleu ser uns autèntics amfitrions en els pròxims àpats que organitzeu a casa vostra, us recomano que prepareu algun dels plats següents per impressionar els vostres convidats.

Fa poc, a través del blog, ens en vam anar de viatge gastronòmic per diversos països on el iogurt té especial protagonisme entre els seus plats. La nostra primera parada va ser a Grècia, vam conèixer algunes de les seves receptes amb iogurt més famoses i vam parlar del iogurt grec. I és que ha estat i és, sens dubte, un ingredient imprescindible en la seva cuina.

El iogurt Griego de Danone avui ja és un aliment molt desitjat i corrent a la nostra cuina. A continuació us presento algunes idees per posar en pràctica aquest cap de setmana i sorprendre els vostres.

Comencem amb alguns suggeriments per a aperitius i entrants:

Per als plats principals us recomano els següents:

Si no voleu que el iogurt sigui l'ingredient central de la vostra proposta, una bona alternativa és preparar un acompanyament amb aquest ingredient per al segon plat, per exemple. Proveu-ho amb unes patates de luxe amb salsa de iogurt Griego. Agradaran a tothom!

Per a les postres, us porto idees en dos formats:

Quin us ha agradat més? Segur que teniu receptes pròpies…
Compartiu-les amb nosaltres!

Salut!

Laia
Community Manager de Danone

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.