{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Hem triat el producte nadalenc per excel·lència, els torrons, per elaborar unes postres ràpides, senzilles i barates per quedar com un autèntic xef aquests dies tan entranyables i festius que s’acosten. Porta a la teva taula el luxe sense deixar enrere la tradició. Segur que triomfes!

Ingredients (per a 4 persones): 600 g de torró de Xixona, 3/4 dl de nata líquida, 200 g de sucre, mantega.

Preparació pas a pas

  1. Aixafa el torró de Xixona amb una forquilla.
  2. Passa el torró esmicolat al got de la batedora i aboca-hi 2 dl de nata.
  3. Barreja-ho i bat-ho amb barnilles elèctriques
  4. Posa la resta de la nata en un bol i bat-la (sense deixar-la massa dura)
  5. Afegeix un cullerot de nata muntada a la preparació de torró.

 

Com es prepara?