{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

El iogurt és bo perquè, a diferència d’altres lactis, té menys quantitat de lactosa gràcies al procés de fermentació. Per això millora la digestibilitat de la lactosa en persones amb mala absorció de la lactosa. A més, cal destacar l’aportació nutricional del iogurt, atès el seu contingut en proteïnes d’alta qualitat i millor digestibilitat i la seva aportació en calci d’alta biodisponibilitat (el calci dels lactis és el que millor aprofita l’organisme).

La taronja és un cítric molt utilitzat en la dieta mediterrània, ja que ens ofereix múltiples possibilitats; com a postres, en suc, barrejada amb l’amanida, cuinada amb carns i peixos… La temporada de la taronja és a l’hivern i ens ajudarà a passar millor aquesta estació gràcies a la seva aportació en vitamina C, que a més és antioxidant.

Combinar el iogurt i la taronja és una barreja perfecta que podem aprofitar per esmorzar a mig matí o per berenar a mitja tarda. També podem fer apetitoses receptes com melmelada de taronja i combinar-la amb iogurt. Una altra opció és preparar una macedònia de fruites amb iogurt o utilitzar la pell de taronja per donar-li un toc de sabor al iogurt.

Com es prepara?