{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

El iogurt és bo perquè, a diferència d’altres lactis, té menys quantitat de lactosa gràcies al procés de fermentació. Per això millora la digestibilitat de la lactosa en persones amb mala absorció de la lactosa. A més, cal destacar l’aportació nutricional del iogurt, atès el seu contingut en proteïnes d’alta qualitat i millor digestibilitat i la seva aportació en calci d’alta biodisponibilitat (el calci dels lactis és el que millor aprofita l’organisme).

La taronja és un cítric molt utilitzat en la dieta mediterrània, ja que ens ofereix múltiples possibilitats; com a postres, en suc, barrejada amb l’amanida, cuinada amb carns i peixos… La temporada de la taronja és a l’hivern i ens ajudarà a passar millor aquesta estació gràcies a la seva aportació en vitamina C, que a més és antioxidant.

Combinar el iogurt i la taronja és una barreja perfecta que podem aprofitar per esmorzar a mig matí o per berenar a mitja tarda. També podem fer apetitoses receptes com melmelada de taronja i combinar-la amb iogurt. Una altra opció és preparar una macedònia de fruites amb iogurt o utilitzar la pell de taronja per donar-li un toc de sabor al iogurt.

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.