{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Fa uns dies vaig fer una primera reflexió sobre logurtendènciess I i que el iogurt adopta cada dia més protagonisme en més plats a través de diferents presentacions i textures.

Avui vull centrar-me en la presència creixent d'aquest producte en receptes refrescants, ideals per combatre la calor. Per norma són receptes fàcils, ràpides d'elaborar, lleugeres i que ens permeten aconseguir resultats deliciosos.

Tot i que he trobat moltes propostes per innovar en postres, m'ha agradat molt la proposta de barrejar el iogurt amb meló. Ho heu provat? Que bo! És nutritiu i molt hidratant. A més, es prepara en pocs minuts i sempre es pot adaptar als gustos i preferències i combinar-ho amb altres aliments.

Només necessitem 200 g de meló i yoghourt líquid (Actimel). Us deixo els passos que heu de seguir:

Primerament, fem boletes de la polpa del meló. Poden ser de la mida que vulgueu, més o menys grosses… A gust del consumidor! A continuació, les poseu en un bol i les banyeu amb Actimel. Finalment, recordeu servir-ho sempre ben fred. Ràpid, no?

És una opció completa ja que la podeu prendre com a postres, a primera hora del dia i també per picar alguna cosa a mitja tarda. Si us agrada la proposta, us recomano una altra recepta refrescant amb fruites: Broqueta de fruites amb salsa Activia.

Que tingueu un bon dia i bon profit!

Com es prepara?