{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Fa uns dies vaig fer una primera reflexió sobre logurtendènciess I i que el iogurt adopta cada dia més protagonisme en més plats a través de diferents presentacions i textures.

Avui vull centrar-me en la presència creixent d'aquest producte en receptes refrescants, ideals per combatre la calor. Per norma són receptes fàcils, ràpides d'elaborar, lleugeres i que ens permeten aconseguir resultats deliciosos.

Tot i que he trobat moltes propostes per innovar en postres, m'ha agradat molt la proposta de barrejar el iogurt amb meló. Ho heu provat? Que bo! És nutritiu i molt hidratant. A més, es prepara en pocs minuts i sempre es pot adaptar als gustos i preferències i combinar-ho amb altres aliments.

Només necessitem 200 g de meló i yoghourt líquid (Actimel). Us deixo els passos que heu de seguir:

Primerament, fem boletes de la polpa del meló. Poden ser de la mida que vulgueu, més o menys grosses… A gust del consumidor! A continuació, les poseu en un bol i les banyeu amb Actimel. Finalment, recordeu servir-ho sempre ben fred. Ràpid, no?

És una opció completa ja que la podeu prendre com a postres, a primera hora del dia i també per picar alguna cosa a mitja tarda. Si us agrada la proposta, us recomano una altra recepta refrescant amb fruites: Broqueta de fruites amb salsa Activia.

Que tingueu un bon dia i bon profit!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.