{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Comencem amb els iogurts, unes postres molt saludables. Són lactis obtinguts per la fermentació bacteriana de la llet. Gràcies a aquest procés de fermentació, el iogurt té menys lactosa (el sucre de la llet) que altres lactis i, per això, millora la digestibilitat de la lactosa en persones amb mala absorció de la lactosa. A més a més, té un calci molt aprofitable per a l’organisme, i proteïnes d’alta qualitat.

D’altra banda, els iogurts estan boníssims! Al mercat hi ha iogurts de gustos i textures molt variats (plàtan, maduixa, xocolata, amb trossets de fruita, cremosos…) i estan pensats perquè cadascú trobi el que més li agradi. Pots triar entre iogurts naturals, desnatats o amb menys calories, etc. I tot plegat sense canviar les propietats beneficioses del iogurt.

La fruita és una altra opció de postres sanes que hem de consumir. Amb un important contingut en aigua, fibra, vitamines i minerals, són aliments que han d’estar presents cada dia en la nostra alimentació. Cada tipus de fruita conté una composició nutricional diferent, per això és bo consumir la fruita pròpia de cada estació.

La fruita seca (ametlles, nous, avellanes…) també és molt saludable, ja que és rica en greixos molt bons per al cor, fibra, minerals i vitamines com la vitamina E, que és antioxidant. Això sí, millor consumir-la natural, ni salada, ni fregida, etc. Són recomanables entre 2 i 7 racions de fruita seca a la setmana. Per exemple, una quantitat adequada pot ser prendre’n un grapat al dia, sense excedir-se, perquè aporten bastantes calories.

Amb aquests aliments podem preparar postres sanes i d’allò més apetitoses. A Danone tenim receptes que t’encantaran. Aquí en tens algunes:

Macedònia amb iogurt

Iogurt amb gelatina de préssec i musli

Batut multivitamínic de kiwi, mango i iogurt

Broquetes de fruites i iogurt

Copa de fruites amb vi blanc 

Apfelstrudel

Mousse de maracujà

Corona de formatge i llimona

Genovesa amb fruites

Densia gelat de mango 

Què t’han semblat?

Com es prepara?