{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
  • Començarem amb la primera recepta: gelatina de taronja natural. Per elaborar-la necessiteu: quatre taronges, gelatina de sabor neutre i una espremedora. Primer, agafeu quatre taronges i les partiu per la meitat, després en feu un suc. Poseu a bullir aigua amb gelatina de sabor neutre seguint les instruccions corresponents, quan estigui a punt, ho barregeu amb el suc i ompliu les mitges taronges amb la barreja ja freda. Després les fiqueu a la nevera durant 3 hores. Quan la gelatina estigui a punt, talleu els grills a quarts perquè siguin fàcils de menjar. No creieu que és una bona manera perquè els nens s’animin a menjar fruita?
  • La segona recepta és fer llaminadures casolanes, són molt fàcils de fer, només necessiteu: glaçoneres de silicona de diferents formes (estrelles, peixos, cors), i gelatina en pols neutra i de sabors. L’elaboració és molt senzilla! Poseu en una cassola aigua a bullir, quan trenqui el bull hi afegiu la gelatina neutra i després la gelatina d’un gust, hi afegiu una culleradeta de sucre i ho remeneu fins que s’hagi dissolt. El pas següent és afegir el líquid a les glaçoneres i deixar-lo reposar a la nevera durant un parell d’hores. Quan estigui solidificat es desemmotllarà, i ja estaran a punt per menjar. Què us sembla? Podeu repetir la recepta tantes vegades com vulgueu combinant sabors, colors i formes perquè sigui més divertit.
  • I finalment introduirem la nostra estimada xocolata: piruletes de fruita amb xocolata. Primer agafeu maduixes, kiwi, taronja, plàtan, etc., les fruites que tingueu a la nevera ja una mica madures, i les peleu i trossegeu (però en trossos no gaire petits!). A continuació les punxeu amb bastonets de fusta de manera que quedin com una piruleta. Després poseu al bany maria xocolata de rebosteria per fondre i remeneu a poc a poc fins que estigui líquida. Una vegada fosa la xocolata, hi banyeu la fruita. Quan tingueu totes les fruites recobertes de xocolata les deixeu refredar a la nevera. Quan la xocolata estigui freda i dura, les piruletes estaran llestes perquè us les mengeu!

 

Què us han semblat aquestes tres receptes? Fàcils, oi? Hi ha moltes maneres d’entretenir els fills però una és deixar-los participar amb les receptes, que gaudeixin embrutant-se, experimentant a la cuina, tocant aliments i provant-los, és una de les millors maneres de despertar els seus sentits i una manera d’aprenentatge molt bona.

I, a més, als més petits els encanta!

Com es prepara?