{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}
  • Començarem amb la primera recepta: gelatina de taronja natural. Per elaborar-la necessiteu: quatre taronges, gelatina de sabor neutre i una espremedora. Primer, agafeu quatre taronges i les partiu per la meitat, després en feu un suc. Poseu a bullir aigua amb gelatina de sabor neutre seguint les instruccions corresponents, quan estigui a punt, ho barregeu amb el suc i ompliu les mitges taronges amb la barreja ja freda. Després les fiqueu a la nevera durant 3 hores. Quan la gelatina estigui a punt, talleu els grills a quarts perquè siguin fàcils de menjar. No creieu que és una bona manera perquè els nens s’animin a menjar fruita?
  • La segona recepta és fer llaminadures casolanes, són molt fàcils de fer, només necessiteu: glaçoneres de silicona de diferents formes (estrelles, peixos, cors), i gelatina en pols neutra i de sabors. L’elaboració és molt senzilla! Poseu en una cassola aigua a bullir, quan trenqui el bull hi afegiu la gelatina neutra i després la gelatina d’un gust, hi afegiu una culleradeta de sucre i ho remeneu fins que s’hagi dissolt. El pas següent és afegir el líquid a les glaçoneres i deixar-lo reposar a la nevera durant un parell d’hores. Quan estigui solidificat es desemmotllarà, i ja estaran a punt per menjar. Què us sembla? Podeu repetir la recepta tantes vegades com vulgueu combinant sabors, colors i formes perquè sigui més divertit.
  • I finalment introduirem la nostra estimada xocolata: piruletes de fruita amb xocolata. Primer agafeu maduixes, kiwi, taronja, plàtan, etc., les fruites que tingueu a la nevera ja una mica madures, i les peleu i trossegeu (però en trossos no gaire petits!). A continuació les punxeu amb bastonets de fusta de manera que quedin com una piruleta. Després poseu al bany maria xocolata de rebosteria per fondre i remeneu a poc a poc fins que estigui líquida. Una vegada fosa la xocolata, hi banyeu la fruita. Quan tingueu totes les fruites recobertes de xocolata les deixeu refredar a la nevera. Quan la xocolata estigui freda i dura, les piruletes estaran llestes perquè us les mengeu!

 

Què us han semblat aquestes tres receptes? Fàcils, oi? Hi ha moltes maneres d’entretenir els fills però una és deixar-los participar amb les receptes, que gaudeixin embrutant-se, experimentant a la cuina, tocant aliments i provant-los, és una de les millors maneres de despertar els seus sentits i una manera d’aprenentatge molt bona.

I, a més, als més petits els encanta!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.