{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Llet, formatge i molta cura. Aquests són alguns dels principals ingredients del nou Flan de Queso amb què Danone ens delectarà a partir d’ara. Un dels tresors més saborosos de la història de la marca, elaborat a partir de la recepta tradicional del flam de formatge asturià cuinat en olla.

I com tots els productes artesans i propis, el flam de formatge de Danone també amaga una història. En aquest cas es remunta a fa uns anys, quan els treballadors de Danone a la planta de Salas, a Astúries, van tastar al restaurant del poble un deliciós flam casolà cuit amb el formatge d’untar que ells mateixos elaboraven a la planta.

Ara Danone s’inspira en aquesta recepta i en el saber fer d’aquell artesà asturià que va captivar el seu equip, per presentar-nos unes postres delicioses que ens traslladaran al mateix cor del principat, amb un gust autèntic.

 

Com es prepara?