{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Ingredients

  • 1 iogurt natural Danone
  • 3 ous (mida mitjana)
  • 3 mesures de iogurt de farina
  • 15 g de mantega
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 1 sobre de llevat
  • 1 mesura de iogurt d’oli de gira-sol

Preparació del pa de pessic de iogurt

Posa els ous en un bol juntament amb el sucre i bat-los bé fins que quedi una barreja homogènia i sense grumolls.

Aboca-hi el iogurt natural i l’oli i remena-ho tot amb una vareta.

Com el feu vosaltres? Com prepareu el pa de pessic amb iogurt a casa vostra? Jo us proposo les variacions següents:

  • A la massa hi podeu afegir… el que més us agradi: cacau en pols si voleu un pa de pessic amb iogurt i xocolata, canyella, mel, iogurt del gust que preferiu (pinya, maduixa, fruites del bosc, etc.), galetes triturades, ratlladura de llimona o de taronja, fins i tot vegetals com la carbassa o la pastanaga, etc. Amunt la imaginació!
  • Més esponjós: si separeu els rovells de les clares amb els tres ous, bateu a punt de neu les clares i les afegiu al final, us quedarà una textura encara més esponjosa i suau!
  • Un altre petit truc: en lloc d’un, hi podeu posar dos iogurts, i sortirà més sucós!
  • Pastís de poma o pastís de formatge: si hi afegiu unes llesques fines de poma abans de ficar el pa de pessic al forn, tindreu un deliciós pastís de poma. També podeu afegir-hi unes cullerades de formatge per untar i el resultat serà un deliciós pastís de formatge. Quina versió us agrada més, poma o formatge?
  • Decoració: abans de ficar-lo al forn, podeu empolvorar-lo amb una mica de sucre per sobre de la massa, o bé decorar-lo amb el que més us agradi quan ja estigui fornejat: melmelada, fruita seca, fruita fresca trossejada, etc. Ja sabeu que la decoració depèn de l’enginy de cadascú, i de la imaginació que hi poseu!
  • I amb diferents motlles!: encara que el gust sigui el mateix, utilitzar un motlle bonic o original de tant en tant pot ser una bona idea. Per exemple, què em dieu d’utilitzar un motlle amb forma de cor si voleu sorprendre la vostra parella?, o un motlle amb forma de dibuix infantil si prepareu el pa de pessic amb els més petits?... Està bé tenir-ho en compte i no utilitzar sempre els típics motlles rodons o quadrats.
  • Pa de pessic amb iogurt de dos colors: una vegada preparada la massa, i abans de ficar-la al forn, podeu apartar-ne una part i barrejar-la amb cacau en pols. Quan la resta de la massa ja estigui al motlle, hi afegiu l’altra meitat de massa amb la xocolata, i al forn! El resultat serà un pa de pessic de dos colors i sabors, doblement bo!

Ja veieu que les diverses versions de pa de pessic amb iogurt són molt bones i facilíssimes de preparar, fins i tot per a les persones que no acostumen a cuinar! No desaprofiteu l’oportunitat, i proveu de fer-ho!

I a vosaltres, quina recepta de pa de pessic amb iogurt us agrada més?

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.