{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Us agrada el pa de pessic? Aquest gust tan agradable, suau, esponjós i tendre fa que el pa de pessic sigui una recepta de rebosteria que captiva petits i grans. Com a part de l’esmorzar, per berenar o, fins i tot, per postres, és perfecte per gaudir d’un moment dolç i donar-nos un capritxet casolà. Es nota que ens encanta, oi?

Us proposem unes receptes de pa de pessic de iogurt amb Thermomix, atès que altres vegades us hem suggerit receptes de pa de pessic amb iogurt. A veure si us agraden!

Pa de pessic de iogurt amb poma

Els ingredients necessaris per preparar aquesta recepta són 3 ous, 1 poma gran, 1 iogurt natural, 100 g d’oli de gira-sol, 250 g de sucre, 250 g de farina de blat, 1 sobre de llevat i una mica de sal.

Per preparar-lo, es comença per introduir en el got els 250 g de sucre, la poma trossejada (ben neta i sense pelar) i els ous, i es programen 3 minuts a una temperatura de 37 °C, a velocitat 4. S’hi afegeixen l’oli i el iogurt, i es barreja 5 segons a velocitat 3. S’hi afegeix la sal, el llevat i la farina i es barreja bé durant 10 segons a velocitat 4. Es preescalfa el forn a 180 °C i, mentrestant, s’unta un motlle amb margarina i s’hi aboca la massa que està preparada en el got. Es posa al forn durant aproximadament 30-45 minuts (depèn del motlle i del forn de cadascú). Per saber quan està cuit, podem punxar amb un escuradents o un ganivet el centre del pa de pessic fins que en surti net.

Pa de pessic de iogurt amb taronja i poma, panses i nous

Es necessiten 4 ous, 250 g de sucre, 2 iogurts naturals, 280 g de farina, 120 g d’oli de gira-sol, 1 sobre de llevat, 1 poma (pelada i tallada a daus petits), 1 taronja amb pell, 30 g de panses, 30 g de nous i una mica de sal.

Es comença preescalfant el forn a 180 °C i s’unta un motlle amb una mica de mantega. Una vegada fet això, posem al got de la Thermomix les nous per trossejar-les, a trossos mitjans, programant 2 segons a velocitat 4, i es reserven en un bol, juntament amb la poma. Es posa la taronja al got, sense pelar i tallada, juntament amb el sucre i els ous, i es programa 3 minuts, a una temperatura de 37 °C i a velocitat 5. Transcorregut aquest temps, es programa 3 minuts a velocitat 5 (sense temperatura). S’hi afegeixen els dos iogurts i l’oli de gira‑sol i es barreja durant 20 segons a velocitat 3. S’hi incorpora la farina, el llevat i la mica de sal i es programa 10 segons a velocitat 2½. S’hi afegeixen les nous, la poma i les panses, i es barreja amb moviments envolupants. Es disposa la barreja en el motlle i es posa al forn, a 180 °C durant 40 minuts, aproximadament.

Pa de pessic de iogurt amb xocolata

Els ingredients que es necessiten són 4 ous, 200 g de farina, 200 g de cacau en pols, 150 g de sucre, 150 g de mantega, 1 Oikos i 1 sobre de llevat.

Per començar, s’introdueixen els ous i el sucre i es programa a 2 minuts, a velocitat 3½. S’hi afegeix la mantega i es programa a 3 minuts a la mateixa velocitat. S’hi afegeix l’Oikos i es programa, a la mateixa velocitat, 2 minuts. Transcorregut aquest temps, s’hi afegeixen la farina, el llevat, el cacau i es bat 30 segons, a velocitat 4. Es preescalfa el forn a 180 °C, s’aboca la barreja en un motlle greixat i es posa al forn durant aproximadament 30 minuts.

Una gran idea per decorar el pa de pessic és fer-ho amb sucre de llustre (fins i tot es pot fer un dibuix), que és senzillíssim de preparar amb la Thermomix: amb el got molt sec, s’hi introdueixen unes 6 cullerades soperes de sucre i es tritura durant 30 segons a velocitat progressiva 5-7-10. Que bé que queda decorat amb sucre de llustre!

Ara ja pots preparar un pa de pessic de iogurt ben esponjós amb la Thermomix. Per esmorzar, per acompanyar un cafè a mitja tarda, per prendre en família... Tu tries. Gaudiu d’aquestes receptes!

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.