{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Són diverses les receptes de pa de pessic de iogurt que hem vist en ocasions anteriors:

Però, aquesta vegada, veurem alguna recepta de pa de pessic de iogurt sense fer servir l’ou com a ingredient.

Us proposem aquestes receptes:

Pa de pessic de iogurt sese ou amb gust de llimona

Ingredients (fent servir 1 envàs de iogurt com a mesura):

  • 1 iogurt de gust de llimona 
  • 1 mesura de llet sencera
  • 1 mesura d’oli d’oliva
  • 2 mesures de sucre
  • 4 mesures de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Ratlladura de mitja llimona
  • I, si ens ve de gust, una miqueta de suc de llimona i canyella

Preparar aquest pa de pessic de iogurt sense ou és molt senzill: escalfem el forn a 180 °C i, mentre s’escalfa, barregem i batem tots els ingredients fins que es formi una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem deixar per al final, perquè s’integrin fàcilment). Untem amb mantega i empolvorem de farina un motllo, i hi coem el pa de pessic per dalt i per baix durant uns 35-45 minuts, aproximadament. L’Anem punxant amb un ganivet o amb un estri similar per comprovar que surti net.

Pa de pessic de iogurt sense ou amb xocolata i vainilla

Ingredients:

  • 1 iogurt natural
  • 50 ml d’oli d’oliva
  • 200 g de sucre
  • 220 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 50 g de xocolata en pols
  • Una mica de sal
  • Una mica de canyella mòlta
  • 20 ml d’essència de vainilla
  • 150 ml d’aigua

Per preparar-lo, com en l’anterior, escalfem el forn a 180 °C i, mentre s’escalfa, barregem i batem tots els ingredients fins a formar una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem deixar per al final, perquè s’integrin fàcilment). Deixem que es faci al forn durant 40-50 minuts.

Tots dos pans de pessic de iogurt sense ou són deliciosos, ja ho veureu! Qui va dir que un pa de pessic sense ou era insípid o avorrit? I ara! A més a més, recordeu que podeu decorar qualsevol d’aquestes dues receptes i posar-hi el toc final amb fruita natural, melmelada, formes de sucre fondant, fideus de xocolata, fruita seca, etc. 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.