{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES

Són diverses les receptes de pa de pessic de iogurt que hem vist en ocasions anteriors:

Però, aquesta vegada, veurem alguna recepta de pa de pessic de iogurt sense fer servir l’ou com a ingredient.

Us proposem aquestes receptes:

Pa de pessic de iogurt sese ou amb gust de llimona

Ingredients (fent servir 1 envàs de iogurt com a mesura):

  • 1 iogurt de gust de llimona 
  • 1 mesura de llet sencera
  • 1 mesura d’oli d’oliva
  • 2 mesures de sucre
  • 4 mesures de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Ratlladura de mitja llimona
  • I, si ens ve de gust, una miqueta de suc de llimona i canyella

Preparar aquest pa de pessic de iogurt sense ou és molt senzill: escalfem el forn a 180 °C i, mentre s’escalfa, barregem i batem tots els ingredients fins que es formi una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem deixar per al final, perquè s’integrin fàcilment). Untem amb mantega i empolvorem de farina un motllo, i hi coem el pa de pessic per dalt i per baix durant uns 35-45 minuts, aproximadament. L’Anem punxant amb un ganivet o amb un estri similar per comprovar que surti net.

Pa de pessic de iogurt sense ou amb xocolata i vainilla

Ingredients:

  • 1 iogurt natural
  • 50 ml d’oli d’oliva
  • 200 g de sucre
  • 220 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 50 g de xocolata en pols
  • Una mica de sal
  • Una mica de canyella mòlta
  • 20 ml d’essència de vainilla
  • 150 ml d’aigua

Per preparar-lo, com en l’anterior, escalfem el forn a 180 °C i, mentre s’escalfa, barregem i batem tots els ingredients fins a formar una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem deixar per al final, perquè s’integrin fàcilment). Deixem que es faci al forn durant 40-50 minuts.

Tots dos pans de pessic de iogurt sense ou són deliciosos, ja ho veureu! Qui va dir que un pa de pessic sense ou era insípid o avorrit? I ara! A més a més, recordeu que podeu decorar qualsevol d’aquestes dues receptes i posar-hi el toc final amb fruita natural, melmelada, formes de sucre fondant, fideus de xocolata, fruita seca, etc. 

Com es prepara?