{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Apfelstrudel

La nostra primera aposta és l’strudel, les famoses postres que Àustria i Alemanya han exportat al món. Sembla que té l’origen en els soldats de l’Imperi otomà, els quals, després de la conquesta de Bizanci, van arribar a Viena. A la capital austríaca es va perfeccionar la recepta, una massa farcida de compota de poma, panses, canyella, sucre, pa ratllat i un rajolí de rom. Les dues varietats de poma més adequades per elaborar el pastís strudel són la Golden Delicious (amb una polpa cruixent, dolça i sucosa) i la Reineta, també molt sucosa i de gust ensucrat, però amb un lleuger i agradable punt àcid. Totes dues varietats es poden trobar al mercat tot l’any.

 

Genovesa amb fruites

 

Aquest bescuit italià serveix de base per a l’elaboració de pastissos, magdalenes i braços de gitano. Per la seva textura lleugera i esponjosa, s’acostuma a adornar amb farciment de xocolata, fruita, crema, nata muntada… La recepta que et proposem aprofita les fruites de temporada, tot i que també pots elaborar-la amb fruites confitades o fruites seques.

Copa de fruites amb vi blanc

Aquestes postres són perfectes per tancar un dinar copiós; per exemple, després d’un rostit o de plats de cullera. A l’estiu és una proposta estupenda per a una tarda entre amics o per rematar una vetllada tardana. A més, aquest atractiu còctel de vitamines marida perfectament amb la xocolata (sobretot amb els bombons). Si hi ha nens, substitueix el vi blanc semidolç per suc de pinya o taronja. Aquestes postres admeten moltes més fruites, com la pinya, que es troba al mercat tot l’any. També va bé amb mandarines, raïm i kiwis i, a l’estiu, amb meló i síndria.

 

Com es prepara?