{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Apfelstrudel

La nostra primera aposta és l’strudel, les famoses postres que Àustria i Alemanya han exportat al món. Sembla que té l’origen en els soldats de l’Imperi otomà, els quals, després de la conquesta de Bizanci, van arribar a Viena. A la capital austríaca es va perfeccionar la recepta, una massa farcida de compota de poma, panses, canyella, sucre, pa ratllat i un rajolí de rom. Les dues varietats de poma més adequades per elaborar el pastís strudel són la Golden Delicious (amb una polpa cruixent, dolça i sucosa) i la Reineta, també molt sucosa i de gust ensucrat, però amb un lleuger i agradable punt àcid. Totes dues varietats es poden trobar al mercat tot l’any.

 

Genovesa amb fruites

 

Aquest bescuit italià serveix de base per a l’elaboració de pastissos, magdalenes i braços de gitano. Per la seva textura lleugera i esponjosa, s’acostuma a adornar amb farciment de xocolata, fruita, crema, nata muntada… La recepta que et proposem aprofita les fruites de temporada, tot i que també pots elaborar-la amb fruites confitades o fruites seques.

Copa de fruites amb vi blanc

Aquestes postres són perfectes per tancar un dinar copiós; per exemple, després d’un rostit o de plats de cullera. A l’estiu és una proposta estupenda per a una tarda entre amics o per rematar una vetllada tardana. A més, aquest atractiu còctel de vitamines marida perfectament amb la xocolata (sobretot amb els bombons). Si hi ha nens, substitueix el vi blanc semidolç per suc de pinya o taronja. Aquestes postres admeten moltes més fruites, com la pinya, que es troba al mercat tot l’any. També va bé amb mandarines, raïm i kiwis i, a l’estiu, amb meló i síndria.

 

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre