{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Les postres són la part més apetitosa i esperada d’un àpat, oi que sí? I per posar en pràctica idees diferents de les habituals postres de iogurt i fruita, també podem ser servir aquests ingredients per preparar combinacions delicioses. Receptes boníssimes i senzilles que van bé tant per prendre entre hores (per berenar, per exemple), com per preparar les postres. Receptes com aquestes:

Doncs bé, per continuar amb altres idees de receptes per a postres, ara veurem com podem incloure Vitalinea Crema sabor vainilla en delicioses receptes baixes en greix:

  • Copa de vainilla, xocolata i fruites del bosc: tasteu aquesta fantàstica combinació, és espectacular! En una copa posem, primer, un Vitalinea Crema de Chocolate; damunt de la xocolata hi posem un Vitalinea Crema sabor vainilla i, al damunt de tot, unes fruites del bosc. També podem decorar-ho amb una mica de xocolata ratllada o amb galeta.
  • Pastís de poma: si agafem com a mesura de referència un recipient de Vitalinea Crema sabor vainilla (120 g), necessitarem: 1 Vitalinea Crema sabor vainilla, 1 mesura d’oli d’oliva, 1 mesura de farina, 1 mesura de sucre, 1 ou, 1 poma, 1 culleradeta de llevat i 1 sobre de sucre amb aroma de vainilla (si encara volem potenciar més aquest sabor). Per preparar-ho, preescalfem el forn a 180 °C. Mentrestant, batem tots els ingredients dins d’un bol amb la batedora elèctrica. Aboquem la barreja en un motlle, prèviament greixat amb una miqueta de mantega, i ho fornegem durant 30 minuts, més o menys. Una petita variació d’aquest pastís és reservar tota la poma o una part abans de batre-la i posar-la a làmines damunt del pastís. En tots dos casos, és boníssima!
  • Vitalinea Crema sabor vainilla amb fruites vermelles: el toc de vainilla queda molt bo amb fruita, com ara maduixes, gerds o nabius.
  • Vitalinea Crema sabor vainilla amb pomes caramel·litzades: tallem la poma a trossos més o menys grans (a làmines per exemple). La caramel·litzem amb 50 g de sucre de llustre en un cassó amb 1 o 2 cullerades de mantega. Anem remenant i la deixem coure durant 5 minuts, o fins que les làmines de poma estiguin caramel·litzades. Per acabar, col·loquem la poma caramel·litzada damunt del Vitalinea Crema sabor vainilla. I queda deliciós! I si hi posem també una miqueta de meló fresc?
  • Pastís gelat de iogurt i gerds: en aquest deliciós i refrescant pastís gelat, podeu provar de canviar les unitats de iogurt natural Danone per Vitalinea Crema sabor vainilla. Així donareu un toc més aromàtic al pastís.

Esperem que totes aquestes opcions de receptes de postres delicioses i baixes en greix us serveixin per assaborir, de la millor manera possible, el nou Vitalinea Crema sabor vainilla.

Gaudiu-ne!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.