{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES

Ens encanten les postres! Hi ha qui diu que són la millor part dels àpats!

Per això, altres vegades hem vist idees com aquestes:

Però si també volem preparar postres estiuenques ben delicioses sense excedir-nos, podem optar per postres lleugeres. Aquesta meravellosa estació de l’any ens ofereix tanta varietat de fruita que pot ser l’ingredient principal per a les nostres postres. Et proposem les postres següents:

Macedònia amb cucurutxo de gelat

Entre les moltíssimes idees que hi ha de macedònies originals, aquesta és una de les que podem preparar si a més a més volem una presentació bonica. Primer de tot, hem de fer boletes amb les fruites que triem per a la nostra macedònia. Les dues que van millor per fer boletes són la síndria i el meló (podem escollir un parell de melons, de colors diferents, perquè hi hagi més varietat de colorit). Amb l’ajuda de l’eina necessària, fes les boletes de síndria i de meló. També hi podem incorporar algun fruit petit, com ara nabius, gerds o groselles. Amb la fruita ja preparada, agafem cucurutxos de galeta per a gelat i els tallem la base, perquè s’aguantin bé drets. Els farcim amb la fruita i els posem unes fulles de menta fresca al damunt. Què et sembla? És una idea diferent, refrescant i molt original.

Plàtan amb xocolata fosa

Oi que la combinació d’aquests dos ingredients sempre ha estat una aposta segura? Doncs a veure què et sembla aquesta recepta. És fàcil d’elaborar i només necessitem plàtans grans i madurs, pals de fusta i xocolata negra fosa amb almenys un 70 % de cacau (amb menys greix que la xocolata amb llet). Pelem els plàtans, els tallem per la meitat longitudinalment i punxem cada meitat amb un palet de gelat fins que “la piruleta” sigui estable. Els posem al congelador durant més o menys una hora. Mentrestant, preparem la xocolata fosa, com si fos un diumenge a l’hora de l’esmorzar, i hi banyem les meitats de plàtan. És ideal menjar-s’ho de seguida, però si no ho pots fer així, el millor és tornar-los a posar al congelador.

Amb aquestes idees tan originals, lleugeres i refrescants, ja tens tres alternatives per gaudir de postres ben lleugeres.

Com es prepara?