{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}TEMES
{{freetag}}

Ens encanten les postres! Hi ha qui diu que són la millor part dels àpats!

Per això, altres vegades hem vist idees com aquestes:

Però si també volem preparar postres estiuenques ben delicioses sense excedir-nos, podem optar per postres lleugeres. Aquesta meravellosa estació de l’any ens ofereix tanta varietat de fruita que pot ser l’ingredient principal per a les nostres postres. Et proposem les postres següents:

Macedònia amb cucurutxo de gelat

Entre les moltíssimes idees que hi ha de macedònies originals, aquesta és una de les que podem preparar si a més a més volem una presentació bonica. Primer de tot, hem de fer boletes amb les fruites que triem per a la nostra macedònia. Les dues que van millor per fer boletes són la síndria i el meló (podem escollir un parell de melons, de colors diferents, perquè hi hagi més varietat de colorit). Amb l’ajuda de l’eina necessària, fes les boletes de síndria i de meló. També hi podem incorporar algun fruit petit, com ara nabius, gerds o groselles. Amb la fruita ja preparada, agafem cucurutxos de galeta per a gelat i els tallem la base, perquè s’aguantin bé drets. Els farcim amb la fruita i els posem unes fulles de menta fresca al damunt. Què et sembla? És una idea diferent, refrescant i molt original.

Plàtan amb xocolata fosa

Oi que la combinació d’aquests dos ingredients sempre ha estat una aposta segura? Doncs a veure què et sembla aquesta recepta. És fàcil d’elaborar i només necessitem plàtans grans i madurs, pals de fusta i xocolata negra fosa amb almenys un 70 % de cacau (amb menys greix que la xocolata amb llet). Pelem els plàtans, els tallem per la meitat longitudinalment i punxem cada meitat amb un palet de gelat fins que “la piruleta” sigui estable. Els posem al congelador durant més o menys una hora. Mentrestant, preparem la xocolata fosa, com si fos un diumenge a l’hora de l’esmorzar, i hi banyem les meitats de plàtan. És ideal menjar-s’ho de seguida, però si no ho pots fer així, el millor és tornar-los a posar al congelador.

Amb aquestes idees tan originals, lleugeres i refrescants, ja tens tres alternatives per gaudir de postres ben lleugeres.

Com es prepara?

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre