{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat
dificultat
{{articleDetail.image[0].alt}} {{articleDetail.image[0].alt}}
{{image.alt}} {{image.alt}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMES
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMES
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}



TEMES
{{freetag}}

Com que la recepta per elaborar torrades de Santa Teresa és molt senzilla, us animo a preparar-les amb la família, als més petits els entusiasmarà! Fa un any ja us vaig explicar la recepta tradicional de torrades de Santa Teresa i bunyols. Per variar una mica, aquesta vegada veurem algunes alternatives a la recepta tradicional de sempre, per exemple, torrades de Santa Teresa lleugeres.

Som-hi!

  • Torrades de Santa Teresa lleugeres: una alternativa fantàstica per aconseguir torrades de Santa Teresa més lleugeres és utilitzar llet desnatada i substituir el sucre per edulcorant. També podeu optar per utilitzar pa integral, amb més fibra, vitamines i minerals, o sucre morè o integral, amb més minerals. Tots dos aliments tenen el mateix valor energètic que les seves versions refinades, però més valor nutricional. Us ho recomano!

 

  • Torrades franceses: molt semblants a les nostres torrades de Santa Teresa. Les torrades franceses utilitzen pa de motlle i es preparen a la planxa amb mantega, mentre que les torrades de Santa Teresa utilitzen pa de barra (fins i tot venen pa específic per fer-les) i es fregeixen en oli ben calent. Jo hi afegiria fruita fresca de temporada per sobre, per exemple, uns maduixots, i les acompanyaria d’un iogurt, i ja teniu un esmorzar boníssim!

 

  • També podeu afegir-hi altres ingredients comcanyella (un canonet dins de la llet o bé una mica en pols), mel (la podeu rebaixar amb aigua), pell o ratlladura de llimona o de taronja, cacau en pols, vainilla, vi dolç, etc. També podeu canviar la llet per una altra beguda vegetal, per exemple de soja o d’ametlles, cosa que us donarà com a resultat un gust una mica diferent. En cas que utilitzeu canyella i pell de llimona o de taronja, el que us recomano és escalfar-la juntament amb la llet, sense que bulli, i deixar-ho reposar una estona perquè es barregin bé els gustos.

 

Una exquisidesa ben senzilla!

Com es prepara?