{{articleDetail.tags[0]}}

{{articleDetail.title}}

dificultat

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

TEMAS
{{freetag}}

{{articleCapitalLetter()}}

TEMAS
{{freetag}}

Ingredients

  • {{ingredient.ingredient}} {{ingredient.quantity}} {{ingredient.unit}}

Com que la recepta per elaborar torrades de Santa Teresa és molt senzilla, us animo a preparar-les amb la família, als més petits els entusiasmarà! Fa un any ja us vaig explicar la recepta tradicional de torrades de Santa Teresa i bunyols. Per variar una mica, aquesta vegada veurem algunes alternatives a la recepta tradicional de sempre, per exemple, torrades de Santa Teresa lleugeres.

Som-hi!

  • Torrades de Santa Teresa lleugeres: una alternativa fantàstica per aconseguir torrades de Santa Teresa més lleugeres és utilitzar llet desnatada i substituir el sucre per edulcorant. També podeu optar per utilitzar pa integral, amb més fibra, vitamines i minerals, o sucre morè o integral, amb més minerals. Tots dos aliments tenen el mateix valor energètic que les seves versions refinades, però més valor nutricional. Us ho recomano!

 

  • Torrades franceses: molt semblants a les nostres torrades de Santa Teresa. Les torrades franceses utilitzen pa de motlle i es preparen a la planxa amb mantega, mentre que les torrades de Santa Teresa utilitzen pa de barra (fins i tot venen pa específic per fer-les) i es fregeixen en oli ben calent. Jo hi afegiria fruita fresca de temporada per sobre, per exemple, uns maduixots, i les acompanyaria d’un iogurt, i ja teniu un esmorzar boníssim!

 

  • També podeu afegir-hi altres ingredients comcanyella (un canonet dins de la llet o bé una mica en pols), mel (la podeu rebaixar amb aigua), pell o ratlladura de llimona o de taronja, cacau en pols, vainilla, vi dolç, etc. També podeu canviar la llet per una altra beguda vegetal, per exemple de soja o d’ametlles, cosa que us donarà com a resultat un gust una mica diferent. En cas que utilitzeu canyella i pell de llimona o de taronja, el que us recomano és escalfar-la juntament amb la llet, sense que bulli, i deixar-ho reposar una estona perquè es barregin bé els gustos.

 

Una exquisidesa ben senzilla!

Com es prepara?

TEMAS
{{freetag}}

Vols publicar un comentari? Registra't o Inicia sessió

Publicar

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre

Mónica naranjo

Los síntomas aparecen frecuentemente después de la ingesta de productos que contienen lactosa.

Respondre

Marta Sánchez

El cuerpo humano está compuesto por un 60% de agua, 18% de proteínas, 6% de minerales y aproximadamente 16% de grasa - esto significa que la proteína es el segundo nutriente más importande de nuestro cuerpo (después del agua).

Respondre
Danone utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència de navegació, realitzar tasques d'analítica i mostrar continguts d'acord als teus interessos. Si continues navegant, entenem que acceptes la nostra política de cookies.